Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9-P9 Lite OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz zeon.hu #7153 üzenetére
Csak nőnek van öltözve.
Felvetődött bennem egy kérdés. Mi lenne ha indítanék egy petíciót, hogy a Huawei tegye lehetővé a Bootloader feloldást. Szerintetek hányan írnának oda? Lehet még a Huawei is meglepődne.
[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz bubus66 #7155 üzenetére
Januárban írok egyet és meglátjuk.
Címzettek:
Ren Zhengfei Huawei Elnök-vezérigazgató
Richard Yu Huawei fogyasztói üzletágának igazgatója
Az összes létező Huawei fórumon terjeszteni kell majd, és el kell érni a célunkat.
Ez így nem állapot, hogy nem tudom tuningolni a telefont.
A Sigma box kiolvassa a kódot, csak előtte van betűkombináció is és azt nem látja. Direkt csinálta így a Huawei. Nem buták, csak nem gondolkoznak rendesen. Egy csomóan ezért nem vesznek Huaweit.Note: Huawei/Honor have stopped providing official bootloader unlock codes for its devices. Therefore, the bootloaders of their devices cannot be unlocked, which means that users cannot root or install custom ROMs.
Ugye tudjuk Google fordító nélkül is, hogy mit jelent?Ha annyira népszerűsíteni akarják magukat, miért nem engedélyezik a BL-kódkérést.
A HMS-t is népszerűsítik Magyarországon, használom és nem rossz, de azért ez kevés.
Vannak azért hibák a HMS-ben is.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
bubus66
nagyúr
Szia Cunaja Jó reggelt szép napot neked.
Terjeszteve lesz minden hol, szerintem a ROOT jogot is lehetne kérni.
Sziasztok Jó reggelt mindenkinek!A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Cunaja
addikt
válasz bubus66 #7158 üzenetére
Jó reggelt Bubus!
Ez nem kis munka lesz.
A megfelelő terjesztés érdekében több nyelvre le kell majd fordítani.
Itt gondolok arra, hogy az adott régiókban a saját nyelvükön legyen elérhető, persze ez nem jelenti azt, hogy minden nyelvre fordítani kell.
Ami fontos, angol egyértelműen. A további nyelvek, német, orosz, francia. Jó lenne még cseh, szlovák, lengyel. Ugye az angolt rengetegen beszélik, de ez nem jelenti azt, hogy az összes Huawei felhasználó érti is az angolt. Ezért jó a nagyobb közösségek saját nyelvén is elérhető lenne. Természetesen ami nem maradhat ki, az a kínai nyelv.
2 lehetőség lesz szerintem.
1. kb 1000 - 5000 aláírás gyűlik össze és kiröhögnek.
2. Több százezer aláírás összegyűl, akkor már lehet valamit elérni.
Szerintem sokkal veszélyesebb, hogy nincs BL nyitási lehetőség, mert így mindenki a kétes oldalakon próbálja a kódot megszerezni és 1000-vel küldik el idegeneknek az IMEI számukat, bankkártya adataikat.
Nem lehet fejleszteni, amiből később a Huawei is tanulna. Lásd a Huawei P7 Facebook videó problémát. Érdekes módon amit beraktam a romomba, a következő frissítésben benne volt.Szép napot Mindenkinek!
-
bubus66
nagyúr
Szia Cunaja Szép napot neked.
Sziasztok Szép napot mindenkinek![ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Cunaja
addikt
válasz bubus66 #7161 üzenetére
Sziia Bubus!
Sziasztok!
Most itthon dekkolok, mert eltörtem a kislábujjam.
Közben elmékedem, hogyan lehetne a Novára okostokot szerkeszteni, ami rendesen funkciónál. Lecsukáskor alszik a teló, illetve az alap információ megjelenik, fenyitáskor ébreszt. Van 3 tokom a Novához, abból egy Mirror, egy 360°, és egy ablakos.
Az 1-es a mirror. Egy alkalmazás kell hozzá, hogy működjön, de nem ér semmit. Lehet itt bezavar az üvegfólia.
Van másik alkalmazás, annál az a baj, hogy az rendszergazda zárolást csinál és mindig PIN-kódot kell beírni.
2-es tok, nagyon véd, elől hátul üveg és jól is néz ki. Hátránya, hogy a.mágnesek csökkentik a vételi lehetőséget WiFi, Térerő, GPS. Használható Bp-n, de ha gyengébb helyre megyünk, akkor lehet eltűnik a hálózat. Másik hátránya, hogy nehéz tőle a teló.
3-as, Ablakos, a jelölt helyen ugye nem védi a kijelzőt és nem okos. Ez a legfőbb hátránya. Nincs benne mágnes.
Egyszerűen idegesítő, hogy minden toknak van baja. Nekem a meló miatt kötelező a védelem.
A P9-re vettem egy tokot 3-éve és tökéletesen teszi a dolgát mai napig.
Próbálgatam a mágneses részt a telefonommal, de nem működik. Ugye a P30-Lite Mirror tokjában van mágnes, lehet olyat rendelek és.megpróbálhatom átépíteni.
Amúgy ha a 2-es tok(360°) nem csöklentené a jelvételt, nem is kellene más.
Most pár kép és teszt.
Szép napot Mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz bubus66 #7163 üzenetére
Szia Bubus, sziasztok!
A csajsziktól már egész jól vagyok.
Még pihenek egy pár napot és talán nem fog fájni cipőben.
Mikor talâlják ki a lebegő ágyat, hogy ne rúgjanak az emberek a sarkăba?
Szép estét Mindenkinek!A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz bubus66 #7165 üzenetére
Szia Bubus! Hm csajszilk
Mint írtam a P9 fórumon, ma jártam a Huawei--él. Mivel pont csütörtök van, így az akkuval együtt kaptam egy fóliát is.
Sajnos egyből nem tetszésemet fejeztem ki.Ha megnézitek a fóliát, van rajta 2 csík. Erre azt mondták, hogy ez ilyen típusú fólia és ez normális jelenség, ami halványulni fog, de nem tűnik el. Ha zavaró, akkor le lehet cserélni. Amúgy a teljes képernyőt lefedi.
Miért kapok fóliát, ha cserélem le?
Tartalék teló, de ez akkor is csúnya. A gyári fóliával sokkal szebb volt. Huawei az ajándékot, bárcsak ne kértem volna.
Most mókolom vissza a saját romot.
Szép estét Mindenkinek!A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz ANDROID??? #7168 üzenetére
Te voltál aki sokat ült a csajszinál?
Elvileg a ragasztó nyoma.
Délután óta frissítgeti a teló magát , vagyis melegszik, így a csíkok is halványulnak.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok Jó reggelt szép napot mindenkinek!A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
zeon.hu
nagyúr
No, megjött a két nőnek (asszony és lányom) az új telefon, Redmi Note 8T.
Ár/érték arányban nem találtam jobbat.
( 100K volt a 2 db, hazai garanciával)
De csak karácsonykor kapják meg#?*@&!
-
Cunaja
addikt
válasz bubus66 #7172 üzenetére
Szia Bubus, ma nagyon kitettél magadért.
Tesó, így legalább nem vesznek össze, hogy kinek jobb a telója. ,Képzeld, a MyRaiffaisen alkalmazásnak a Sipe-Dragon sem tetszik, nem hajlandó vele indulni. Mielőtt belépek, átváltok Huawei Swipe-ra.
Szép Napot Mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz zeon.hu #7177 üzenetére
Cserélj bill-t és menni fog. Lehet a Google se tetszik neki.
Alkalmazás gyorsítótár és adatok törlése.
Ha ezt nem csinálod meg, akkor nem indul.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz ANDROID??? #7180 üzenetére
Igen!
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok Jó reggelt szép napot mindenkinek!A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Cunaja
addikt
Sziasztok!
Szép napot Mindenkinek!
Megy a karácsonyi készülődés?
Nekünk megy, de már most fárasztó.
Amúgy nekem a melóhelyen töltött idővel telik az ünnep majd.
25N 26É 31É dolgozom, vagyis józan pillanatom lesz 1-én reggel 6:30-ig.
Ilyenkor az ember eszik és eszik és hízik.
1-hétig napi 1-óra edzéssel(szenvedéssel ) megy le 1kg, de feljönni, naponta feljön ilyenkor fél kiló.
Lassan 1-éve lesz, hogy letettem a cigit és 9kg felugrott. Ha nem edzenék, akkor szerintem már 30-nál tartanék.
A fórumozás is csak hizlalja az embert, mert csak írogatunk és nem mozgunk, kivétel Zeon.
Mivel tudom, hogy Zeon diktálva fórumozik, ezt tudom elképzelni róla.
Edzőterem, marha nagy kivitetőn megy a fórum, amikor üzenet jön, akkor a robot automatikusan odalép az oldalra és egy script segítségével a válasz gombot is megnyomja. Zeon a futópadon gyorsan bediktálja a választ és kész.
Ezáltal lehet sport közben is fórumozni.
Tesó!
Amiért utálom a fórumot, mert az idegszálaimat marhára tudja gyengíteni az a hozzáállás, ami most is a P9 fórumán történt.
Felvetnek egy problémát, 5-percen belül válaszolok és eltűnik.
Ha kérdezek valamit legalább egy értesítést állítsak már be a fórumra, hogy aki segít az ne hiába várjon a válaszomra.
Egyszóval, most tudnék segíteni de kinek? Saját magammal írogassak?
Ez totál idegesítő.
Ha én valahol felteszek egy kérdés, mindig lesem, hogy válaszolt-e már valaki.
A Nova 5T fórumon is kérdeztem, de érdemleges válasz még nem jött, pedig értesítés van beállítva.
Most kicsit volt időm, azért írogattam ennyi hülyeséget.
-
szemesi69
addikt
Szia!
Év elején tettem le a cigit kb. 15 kilót szedtem fel A 176 centimhez el megy, de lehetne kevesebb
A karácsony annyira nem izgat, mivel 25-én van a születésnapom , így nem igen szeretem
De mivel úgy hozta a sors és a magenta, megleptem magam egy Huawei P 30-al Így már bejön a karácsony
A fórum egyre jobban tré, ez van[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
Cunaja
addikt
válasz szemesi69 #7189 üzenetére
Jó döntés és jó meglepi . Nekem nem volt rá kedvezmény az elő fizumban és így drága.
A Honor 20 és a Nova 5T úgyis P30 kopi, ezekre volt és egyforma árban.
A fiamnak 26-án van a szülinapja és ami kiszúrás, hogy karácsony, névnap, szülinap egyben.
Ádámnak hívják.
Decemberben 4 ajándék a télapóval együtt.
Karácsonykor a májamat szoktam meglepni egy kis piával, mert egész évben nem iszom egy kortyot sem.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
szemesi69
addikt
Eddig nem volt magentám, de mivel meguntam a korábbi drága tv és internet szolgáltatóm /vidanet/, ezért át mentem a telekomhoz, más alternatíva nincs a lakhelyemen. Fele áron kapom a tv és internetet, meg alapból van 2 telekomos mobil előfizetésem, így már lehet magenta1. Mivel nem izgat a hűség így aláírtam mindenre 2 évet, így már jó kedvezményt kaptam. A másik 2 versenyző lett volna, amit te vettél és bubus, de ha már hűség, akkor legyen amire vágytam. A samu s2 óta nem volt ilyen kategóriájú telefonom, mindig csak középkategóriára tellett.
A fiadhoz gratulálok Azért csak megünnepled ha már kiszúrás, hogy minden egyben van
Pia nincs, nem kívánom már régóta, alkalmakkor sem iszom, pedig régen azért, lecsúszott, aztán a nyavaják úgy hozták, hogy nem kellene inni, bár lehet mértékkel, de nem hiányzikXiaomi redmi note 12 pro
-
bubus66
nagyúr
Én is dolgozok 25.-én 21:30-tól-06:30-ig majd 26-27.-én járőrben leszek, 28.-án dolgozok 21:30-tól-07:30-ig. 31.-én dolgozok 21:30-tól-07:30-ig. 2020.01.01.-én meg megyünk barátokhoz, így mi akkor tartjuk az évzárot mert minde a ketten dolgozunk 31.-én.
Fiadnak Boldog Születésnapot és Névnapot kívánok!
Nekea az idén áprilisban volt 8 éve, hogy letettem a cigaretát.
Sziasztok Szép napot mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
tpeter77
addikt
-
Cunaja
addikt
Sziasztok!
Jó reggelt Mindenkinek!
Elkezdődött az őrület, mindenki rohan mindenhová és kapkod. Magyar mentalitás.
BP.-n az autósok türelmetlenek, az üzletben fellökik az embert.
Egy kis bemelegítés a készülődéshez.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
bubus66
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- Steam Deck
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mazda topik
- PlayStation 4
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest