Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9-P9 Lite OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
Van ott is, Korábbi telefonjaimon ott is írta külön, aztán a p30 lite és p smart 2019-is, mikor frissült a 10-re, akkor már nem volt külön.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
Na most megnéztem a p30 lite szervizmenüjét, ott c02 van, de az vodánál lett véve és csak vodás kártya volt eddig benne, független egyébként, de a névjegynél c431. Nekem a p30 az maradt mindenhol c431. ezek szerint ha elsőre másik szolgáltató kártyáját tetted volna bele, akkor lehet maradt volna nálad is c431?
P smart 2019 már nincs meg, azon nem tudom megnézni, mondjuk az nem szolgáltatónál lett véve, de azért kíváncsi lettem volna arra is. Sokszor olvastam már, akik nagyon várták a frissítést, tettek bele másik szolgáltató sim kártyáját és úgy rögtön jött nekik.[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
Cunaja
addikt
válasz szemesi69 #7252 üzenetére
Ezek érdekes dolgok, de kB január végén legkésőbb csak kiderül.
Már így én is kíváncsi lettem volna.
A Huawei mondta, hogy januárban várható a további Novákra.
Mondjátok már olyan Bill-t, amin a magyar ékezetes betűk megvannak és a Raiffeisen Bank is elfogadja.
Egyszerűen csak a Gboard (nem szeretem) és a SwiftKey amit elfogad.
Utóbbi a kikapcsolás után is átírja a szöveget, az ékezetes betűk meg a sor végén vannak a betűkön. Pl. á.
[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz szemesi69 #7254 üzenetére
Írtam nekik. Jött a válasz, elnézést a kellemetlenségért, figyelje a HiCare alkalmazásban a frissítés menüt. Marha nagy válasz.
Viszont, a kellemetlenségeim miatt, kaptam 3hónap+ garanciát.
Már megérte írni nekik.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
bubus66
nagyúr
válasz szemesi69 #7257 üzenetére
Na akkor lehet ilyen dutra féleknek Mielőtt mégegyszer neked ugrana, senki nem mondta, hogy kötelező csak javasolt ebben erősitett meg az ügyfélszolgálat.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Cunaja
addikt
válasz bubus66 #7260 üzenetére
Ezt nem is tudtam.
Ezek után is megfogják kérdezni, hogy minek az FR?
Nekem mára ennyi elég.
November 6 a vásárlás dátuma.
Gyorsan nyomok egy FR-t, nehogy előbb járjon le.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz bubus66 #7265 üzenetére
Sziasztok!
Szia Bubus!
Most, hogy magamhoz tértem 1-órára, egyből egy csajszi.
Megyek vissza aludni. Estére jó lesz melóba menni, mert amíg más bulizik, én melóba megyek. Direkt nem azt írtam, hogy dolgozni.
Remélem zökkenőmentes utam lesz befelé, mert itt Pesten, már tegnap is megvolt a hangulata a bulinak.
Mindenkinek Egészségben és Szeretettben Gazdag Új Évet Kívánok!A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz bubus66 #7270 üzenetére
Hm, miniszoknya és cici hegyek vannak a metrón.
Hajnalban meg mindegyik csajszi feküdni fog az italtól.
Eddig nyugodt utam van melóba, a petárdákat megúsztam., de még nem értem be.
Fiatalon két kézzel szórtam őket ilyenkor már. A metróban nagyot szólt , most nem hiányolom.Rokafiu:Mikor megnéztem a képet, az asszonykám pont mellettem volt. Kaptam a fejemre. Jól rázza.
[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
ANDROID???
addikt
Sziasztok!
Boldog új évet kívánok!! -
Cunaja
addikt
válasz ANDROID??? #7274 üzenetére
Neked is!
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz ANDROID??? #7274 üzenetére
Neked is Boldog Újévet kívánok!
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Cunaja
addikt
Bubus, mit csinálsz?
Nyomkodom a telefont, hogy éjfél legyen, felhivom a családot és lefekszem aludni. Semmi meló nincsen. Itt már mindenhol megy a tűzijáték és petárdáznak rendesen.
Lassan megy az idő.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
szemesi69
addikt
-
Cunaja
addikt
-
bubus66
nagyúr
Sajnos én nem tudok aludni. Egy iskola kollégium portáján vagyok vagyonőr nekünk az év 365 napján jönni kell. És ráadásul fél óránként bejelentkezni telefonon.
-
Cunaja
addikt
válasz bubus66 #7282 üzenetére
Most vagyok a metrón és rengeteg nem szomjas ember van itt. A csajsziknak kicsit eltorzult a fejük. Holnap meg a fájdalomtól fog nekik torzulni.
Jó pihenést ha hazáérsz.
Szép év elejét Mindenkinek!A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
Jó reggelt Mindenkinek!
Ki korán kel, aranyat lel.
Az aranyat nem találom, de a munkahelyemet igen.
Legyen szép napotok!A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
bubus66
nagyúr
Szia Cunaja szép napot neked.
Sziasztok szép napot mindenkinek!A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Igen köszönöm mindjárt akítválom
-
bubus66
nagyúr
Szia Cunaja Jó reggelt szép napot neked.
Sziasztok Jó reggelt szép napot mindenkinek!
csocsoszán ezt most neked nem szabadA Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Cunaja
addikt
válasz bubus66 #7293 üzenetére
Jó reggelt Bubus!
Bokeh effekt alkalmazása.
Mai nappal elkezdődött a kínzás. Az eddigi mozgáskultúra megváltoztatására van szükség.
10kg hasi zsírt és 2kg egyéb zsírt kell leadni.
Sajnos maximálisan nem tudok diétázni,, mert akkor melóban összeesnék, ezért azt csinálom, hogy itthon 2x szigorúbb megvonásokkal vagyok, hogy melóban tudjak energiát magamhoz venni.
Napi 15-20km séta kaja nélkül, közben folyamatos hajlongás, közepesen nehéz fizikai munka nem kivitelezhető saláták fogyasztásával.
Amit nem eszek itthon, azt bepótolom melóban, de nem úgy kell elgondolni, hogy ott zabálok.
Csocsó tudja, hogy nem vagyok egy 130kg-os ürge, de amikor az ember már nehezen tudja felvenni a zokniját, illetve a cipőjét a hasától, akkor az már idegesítő.
Márciusig ezt a 12kg-ot le kell adnom, hogy a térdemet se terheljem annyira.
Megrendeltem egy okosmérleget is, talán segít.
Itthoni kaja, reggeli egy kefir+zabpehely és zselatin. Napi 1óra intenzív edzés. Napközben gyümölcs, este kefir+zabpehely + főzelék és zöldség leves.
Meló az más.
Az egészséges életre kell rátérni, mert sajnos nem fiatalodunk, és a nyugdíj marha messze van (sőt lehet, hogy még messzebb lesz. ).
A kollégám elment októberben nyugdíjba és 314 ezer lett neki. Ezért már lehet otthon tengődni. 49év 8-hónapot dolgozott.Legyen szép napotok!
Csocsó, ne a Bubus képeit lesd, hanem a nővérkéket(felvannak öltözve) és ha a Róbert Károlyon vagy, a robotot ami a kaját viszi. Akkor talán nem lesz mellékhatása a fórumnak. Gyógyulj meg![ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Hát igen nekem is ditára kell fogni magamat föleg, hogy most nem tudtam fékezni magam, és így a cukor szintem is megugrott. Az már tényleg nem jó mikor az ember nem tud lehajolni.
-
-
Cunaja
addikt
válasz bubus66 #7299 üzenetére
Elvileg lehet, mert akkor a Vodás szervereket is lekérdezi. Ha a Voda már kiküldte, akkor meg frissíteni is fog.
Ugye nézi a *. hicloud.com szervereit, majd a szolgáltató szervereit. Ha valamelyiken elérhető az Imei számra, már frissíti is.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest