Új hozzászólás Aktív témák

  • waldstatten

    csendes tag

    Sziasztok!!

    Lehet, hogy csak az én szemem siklott át fölötte, ha így van, elnézést kérek...
    De az én modemtípusommal nem találkoztam, azért írom le én is, mi a gondom.

    Vodafonnál vettem mobil internet modemet, HUAWEI E172. Vistát használok, direkt megkérdeztem vásárláskor, hogy Vistával kompatibilis-e a modem, mondták is, hogy természetesen.
    Hazahoztam, bedugtam, azonnal fölismerte a gép, telepítette, beírtam a PIN kódot, minden, felcsatlakozott, és működött rendben egészen mostanáig, bármikor.
    Tegnap délután viszont, amikor használni szerettem volna, a gép hanggal jelezte, hogy észlelte, valami USB-t bedugtam, de semmi más nem történt. Gondoltam, csak lusta automatikusan elindulni, gondoltam, akkor majd én manuálisan. Ki akartam keresni a meghajtók közül, de nem volt ott. Ekkor jöttem rá, hogy a gép csak érzékeli, hogy USB-t dugtam bele, de azt már nem érzékeli, hogy mit - nem látja. Azt hittem, a portommal a gond, de nem, Bluetooth, pendrive, mp3 lejátszó gond nélkül megy. Csak ez nem.
    Sőt, mi több, kipróbáltam másik gépen, azon hibátlanul működik. Tehát feltételezhetően nem is az én gépemmel, nem is a modemmel lehet a baj.
    Mivel abszolút nem értek az informatikához, csak primitív laikus felhasználó vagyok, más megoldást már nem tudtam kitalálni, ezért írok most ide.
    Mivel tudnám orvosolni a hibát?
    A másik gépen, amin működött, XP fut. Az lehet baj? Úgy gondolom logikusan, hogy nem, hiszen akkor nálam Vista alatt eddig se működött volna.
    Előzménye nem volt, hogy baj lenne vele. Este hsználat után kihúztam, gép kikapcs, másnap bekapcs, modem bedug, és semmi.

    Ötlet?

    Köszönöm előre is.

Új hozzászólás Aktív témák