Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Upo #7226 üzenetére

Nekem nem ez a tapasztalatom, használom a Mi Fitet, szinkronizálja is elvileg rendesen az A-GPS adatokat (azzal kezdte, mikor először párosította, és utana futottam is), de gyakorlatban nem néhány másodperc, hanem néhány perc kell, míg megtalálja a jelet. De mondjuk én nem is vártam többet, a legtöbb telefonnál is ha beltérben először frissíted az A-GPS adatokat, majd kimész, elveszítve a wifit és nem használva mobilnetet, akkor percek kérdése, míg jelet talál.

A pulzusmérés meg teljesen komolytalan minden olyan eszköznél, ami csuklón akar mérni optikai szenzorral. Nem kellene ezzel hülyíteni a népet, én eleve annak tudatában vettem meg, hogy a pulzusmérés csak valami kb. érték lesz, mert előtte utánanéztem ennek. Nekem siman 60-70 körülit mutat edzés utan, mikor magam mérve 80 felett van még, futáskor meg 5 km után stabilan 170-175-re beáll, miközben amúgy 150 körül van.

Szerk.
    Nekem amúgy a pulzusmérővel akkor ad reálisabb (de ha mérés alapján akarnék edzeni, még mindig értékelhetetlen) számokat, ha a csuklóm belő oldalára helyezem át az órát. Csak akkor meg a GPS szakad meg folyamatosan.

Szerk2.
    Az alvásfigyelés a csuklós pulzusmérésnél is nagyobb kamu egy orvosi segédeszköznek nem minősülő kommersz terméknél (mindegy, hogy erről beszélünk, vagy mondjuk az Apple termékéről), kb. annyira lehet komolyan venni, mint a homeopátiáf.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák