Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem nem ez a tapasztalatom, használom a Mi Fitet, szinkronizálja is elvileg rendesen az A-GPS adatokat (azzal kezdte, mikor először párosította, és utana futottam is), de gyakorlatban nem néhány másodperc, hanem néhány perc kell, míg megtalálja a jelet. De mondjuk én nem is vártam többet, a legtöbb telefonnál is ha beltérben először frissíted az A-GPS adatokat, majd kimész, elveszítve a wifit és nem használva mobilnetet, akkor percek kérdése, míg jelet talál.
A pulzusmérés meg teljesen komolytalan minden olyan eszköznél, ami csuklón akar mérni optikai szenzorral. Nem kellene ezzel hülyíteni a népet, én eleve annak tudatában vettem meg, hogy a pulzusmérés csak valami kb. érték lesz, mert előtte utánanéztem ennek. Nekem siman 60-70 körülit mutat edzés utan, mikor magam mérve 80 felett van még, futáskor meg 5 km után stabilan 170-175-re beáll, miközben amúgy 150 körül van.
Szerk.
Nekem amúgy a pulzusmérővel akkor ad reálisabb (de ha mérés alapján akarnék edzeni, még mindig értékelhetetlen) számokat, ha a csuklóm belő oldalára helyezem át az órát. Csak akkor meg a GPS szakad meg folyamatosan.Szerk2.
Az alvásfigyelés a csuklós pulzusmérésnél is nagyobb kamu egy orvosi segédeszköznek nem minősülő kommersz terméknél (mindegy, hogy erről beszélünk, vagy mondjuk az Apple termékéről), kb. annyira lehet komolyan venni, mint a homeopátiáf.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Nyaralás topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Dell notebook topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple iPhone X fekete Amoled LCD kijelző /Új/
- BONTATLAN Tactile Woven Case iPhone 16 Pro Max-ra, Sunset Moonrise ELADÓ!
- 2-3-4 éves telefonokhoz csomó fólia, köztük vagy 10db gyári huawei, tokok, stb
- 8db 10" valódi bőr Elysian tablet tok (a sok tárolástól karcos, és használt kinézetű) 2db Rekavago n
- Autós bluetooth kihangosító, transzmitter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest