Új hozzászólás Aktív témák

  • bexinho23

    őstag

    Üdv!

    Ma megérkezett az EUstock-ról a Bip :) MiBand2-t váltottam le. Első körben megjegyezném, hogy nagyon minőségi a megjelenése és az anyaghasználata. A MiBandage app már konfigurálva volt a band2 miatt, így tulajdonképpen elég volt a párosítás, és már jöttek is megfelelően az üzenet. Egyéni watchface-t is be tudtam állítani az app segítségével, így már elég részletes a kezdőképernyő.

    Azonban lennének kérdéseim, amire még nem találtam választ:

    1. Gondolom a GPS alap állapotban ki van kapcsolva, mert ma még semmit nem merült a bip 13 óra óta. Speciális aktivitást (pl. kerékpározás) bekapcsolva fog működni a GPS?

    2. Tesztelni még nem tudom az időjárás miatt, de nagyon érdekel, hogy mennyire megbízható a GPS. Nem dobálja el? Végig stabil?

    3. Az ALIPAY-t ki lehet valahogy szedni a listából? Nagyon zavaró, és biztosan nem fogom használni a jövőben.

    4. Az iránytűnél a 2. oldalon, ahol a szintmagasságot és a légnyomást mutatja, loading-ot ír. Egyedül a légnyomás az, ahol értéket írt ki. Ez normális?

    5. Zuhanyzás, nyári medencés fürdés mennyire ajánlott? Láttam, hogy IP68-as minősítést kapott, de a gyakorlat engem jobban meg tud győzni. :)

    6. Fémszíjat ki használ? Mennyire minőségi? Úgy gondoltam, hogy sportolásra a gumiszíjjat használnám, hétköznapokban pedig a sötétebb fém szíjjat. Vagy esetleg ilyen szíjjat használ valaki?

    7. Fóliát mennyire érdemes tenni rá? Nagyon szoktam vigyázni a mobiljaimra is, de az ördög sosem alszik. Vagy ez a gorilla glass valóban véd az apró karcoktól?

    8. A watchface-ek elég bazáriak. Találtam egy visszafogott, áttekinthető face-t (ráadásul az eddig látottak közül a legtöbbször letöltött), viszont nem volt türelmem végig görgetni az oldalt.
    Ki milyen face-t használ?

Új hozzászólás Aktív témák