Új hozzászólás Aktív témák

  • Bandi18

    tag

    válasz #32577792 #49770 üzenetére

    1.4 szinte annyit fogyaszt mint az 1.8 és cserébe nem megy.

    Mi sokat használjuk városban/pályán koppra pakolva, és akkor oda kell az 1.8, plusz a klíma is levesz valamennyit nyáron. A mienk 2008 végi (126.000km), de nekünk is recseg a kuplung, 1-be 2500-as fordulaton valami rezonál a műszerfal környékén többi sebességben nem jelentkezik, ez is csak akkor ha nagyon felmelegszik az utastér. Kuplung pedál, váltógomb, kormány eléggé kopik, valamint a futóműből jönnek nyikorgó zajok ha nagyon hideg van melegben ez sincs. Cserélni nem érdemes mert fél éven belül előjön, és ez a hang nem feltétlenül jelent gondot.

    Amúgy úttartás gyorsulás tök jó. Fogyasztás közúton klímával 6.5L, autópálya 130-as tempó 7.2, város 10 mondjuk attól függ mennyire cibálod a bajszát :), de télen/nyáron jó átlagban el lehet vele járni 8.5-ből ami vegyes város/országút kb 50-50%.

    Amire még figyelni kell hogy be szokott "rohadni" a hátsó betét ha sokat áll a kocsi behúzott kézifékkel, de ez annak a hibája ha valami olcsó betétet használsz. Nekem az előző tulaj Unibrakes-et tett be és azzal volt ilyen gond, most az EBC óta (kopp-kopp) semmi ilyesmit nem tapasztalok :)

Új hozzászólás Aktív témák