Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz Winner_hun #4198 üzenetére
köszi innen elindultam, kikupálódtam. fejben terveztem is egy saját rendszert már csak kell keresnem egy műszinfes barátot meg egy jó ótóelektromossági embört. legalább kiélem hobbielektronikai ambícióimat.
hondákat mennyire lopják amúgy?A vér nem válik VAZZE!™
-
VTI-Totya
tag
Az új Suzuki swift-nek nem tudja valaki a csavarhelyek méreteit?
Mert van egy olyan téli garnitúra azon a felnin.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
Snoop-y
veterán
válasz VTI-Totya #4212 üzenetére
Az új Swift-re 4×100-as osztókörű felni kell, 54 mm átmérőjű középfurattal. Ez alól kivétel a Swift Sport, amelyre 5×114,3-as osztókör kell 60-as középfurattal.
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Winner_hun
titán
Kocsi a nevemen. Papírok megvannak.
Kár, hogy a biztosításnál a címem el van írva, rossz a házszám, még egy adag utánajárás.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #4218 üzenetére
A boldog tulaj.
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
Snoop-y
veterán
válasz Winner_hun #4217 üzenetére
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
TexT-BoY
addikt
Noss, akkor ki mikor visz?
Orbano , snoop-y és winner tetszés szerinti sorrendbe jelentkezhetnek nálam tesztvezetésre (najo nem)
Én is elkezdtem gőzerővel összeszedni a lovét. A héten 70K-t sikerült félretenni a célra, ha igy haladok akkor pikk pakk meglesz.HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
VTI-Totya
tag
válasz !Overdose! #4221 üzenetére
Ezeket a jól bevált lehetőségeket meghagyom az opel-vw-ford és egyéb márkák hű istenítőire.
Egyébként szeretem azokat a márkákat......khm-khm150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
TexT-BoY
addikt
válasz !Overdose! #4223 üzenetére
A prelude a lakótársam-é. és a Cityt sem cseréljük, meg az Accordot se
Snoopy, M0 Csepeli lehajtó nincsenmessze
[ Szerkesztve ]
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
Snoop-y
veterán
Valaki a Lurdyhoz ma este 9 körül?
-
TexT-BoY
addikt
noss inti beizzitva, orbano nem veszi fel a mobilt
Barátnős tali rulzHAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
Winner_hun
titán
Váááá ez kurva jó
Valaki telepítsen egy benzinkutat az udvaromba plííííz► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Snoop-y
veterán
válasz Winner_hun #4240 üzenetére
Jöttél volna inkább most lurdyhoz
-
Winner_hun
titán
Na ma 200km autókázás megvolt
Lurdy-tól most értem haza, nem volt fél óra az út, volt talán összesen 2 pirosom és egy csomó helyen a megengedettnél lassabban mentem.
Mostmár lesz mihez viszonyítani► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
VTI-Totya
tag
Na. Ez tényleg jó móka volt.
Bár a rendőrősdis üldözést még csíptem volna zárás képp.(néztem volna a könnyes szemeket mikor csak azt látják, hogy távolodok)
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
Winner_hun
titán
A VTI-m motorfék közben kap benzint? Ezt honnan tudhatom meg?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
-
orbano
félisten
-
orbano
félisten
válasz Winner_hun #4248 üzenetére
nem kap, amíg vissza nem esik a fordulatszám az alapjárat közelébe
A vér nem válik VAZZE!™
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Winner_hun #4248 üzenetére
Nincs fogyimérö benne?Pillanatnyi?
De Szerintem sem kap,mig az alapjáratra le nem esik a fordulat.Szoval orbanonak igaza vagyon.[ Szerkesztve ]
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt