Új hozzászólás Aktív témák

  • Stehe

    aktív tag

    Sziasztok!

    Kis adminisztrációs segítséget kérnék, hátha járt valaki hasonló cipőben:

    Nyáron 7gen Civicben a motor nagyon elkezdte enni az olajat, a hengerfal teljesen összekarcolódotta. Néztem helyette bontottat, Imi beszerelte, azóta tökéletesen működik, viszont már végképp nem tudom milyen addminisztratív dolgaim lennének ezzel kapcsolatban.

    A bontó szerint az okmányirodában át kell iratni. Ott voltam, kérnek egy papírt, ami alapján igazolják, hogy a motor típusazonos. Elmentem műszaki állomáshoz, ott azt mondták, hogy eredetvizsgálattal foglalkozó cég állít ki ilyen papírt. Beszéltem eredetvizsgálatot végző céggel is, ők azt mondták, hogy ezt a papírt műszaki vizsgaállomáson adják ki... :S Aztán felhívtam egy másik eredetvizsgálattal foglalkozó céget, ő azt mondta, hogy el kell végezni az eredetvizsgát (~20k), utána műszakira kell vinni és valami papírt ott is adnak (~5k), majd okmányirodában új forgalmi és törzskönyv kell (12k). Ezek szerint csak az adminisztrációs része lenne kb. 40k???

    Új forgalmi és törzskönyv az okés, na de komolyan meg kell csináltatni rajta az eredetiség vizsgálatot, amikor csak egyetlen adat, a motorkód változott?

Új hozzászólás Aktív témák