Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz DeathAdder #28990 üzenetére

    miért? ezt te döntöd el? vagy te sajnálod rá a pénzed és másképpen költöd el? vagy neki éhbérért kellene dolgozni, mert csak egy szaros autón cserél ki pár alkatrészt, csavart lazít, kalapál, meghúz? ez valami alacsonyabb értékű munka, mintha az ember a számítógépen nyomkodja a gombokat, vagy hogy kell ezt érteni? :U
    mindenki sír, hogy ki és mennyire drága, még akkor is ha szakemberről van szó. haljon éhen de azért szereljen? még az is sír, akinek nagyon nem kéne, nagyon nem illik.. azért sírjon valaki, ha rossz helyen, nulla szakértelemre költötte a pénzét, az jogos, majd legközelebb nem követi el ezt a hibát, de hogy már szakemberekkel is így bánunk?
    azért mert neked a haverod haveri alapon szerel, másnak nem fog. csak te szerencsés vagy ebben a helyzetben. de nem ez a normális. vagy úgy gondolod, hogy keressen x ft-ot és egy fokkal se többet, mert neked több kell maradjon a zsebedben? neki akkor miért nem lehet?
    közben te is azon törekszel, hogy maximumra tömd a zsebed...
    és az miért lesz jó, ha netán elmaradnak a szerelései és lehúzhatja a rolót, mert sokan 1-2-5e ft-on szarrágóznak mikor milliós autóik vannak és ez pont elég ahhoz, hogy netán majd ne érje meg már neki üzemelni, mert nincsen arányban az extra munka és a vele eltöltött idő? aztán lehet menni márkaszervízbe 2-3x-os áron, nem állhatsz az autó mellett és azon zakatolhatsz hogy ki és hol basz át, egy jóízű röhögés és duma helyett.. mert igen, mi tesszük tönkre a rendszert az ilyen húzásokkal.
    gondolkodjatok már rendszerben, kicsit (jóval) nagyobban... nem csak a szakembert fizeted meg, hanem fenntartod a rendszert, hogy működjön és hosszútávon is nyugodtan tudj élni, legalább ezen a téren tudd, hogy nem kell idegelned magad, van ezer másik dolog az életben arra..
    hányszor hallottam már az iminél, hogy hogyan próbálják meg lehúzni, hülyére venni, meg szarrágni.. mert igen, ez az. és ez nem pénz kérdése, mikor milliós autók állnak a műhely előtt.. meg, hogy és ki szerezzen be alkatrészt etc...
    igen, pár alkalom után feltűnik, hogy valaki milyen szervízre megy csak el és minél tűnik el, nem hülye ő sem, ahogy más szerelő sem.
    csak remélni tudom, hogy nyereségesen és örömmel tudjon működni továbba is, mert az csak nekünk lesz igazán baj, hogy ha becsődöl, ezért is szurkolok neki, hogy sikerüljön neki az átállás, ha meglépi.

    ezt most nem konkrétan rád írtam, egyszerűen ezt látja az ember iszonyú sok helyen, ez egy teljesen általános jelenség.

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák