Új hozzászólás Aktív témák

  • honda23

    aktív tag

    válasz !Overdose! #28708 üzenetére

    Minden jó, generátor, töltés, feszszabályzás.

    Ma végre kiderült egy két dolog, sajnos tényleg baj volt a ge izzókkal. Kivettem a másikat és kezdődő gondok voltak ott is, konkrétan kezdett a belseje teljesen meghalni, vagyis a tetején lévő kék festék itt is lefolyt belül. Az üveg alul darabosra repedve a foglalatnál. A búrák nagyon melegek voltak, a projektor feletti rész belül megégett, márciusig egyiknek sem volt semmi baja, amíg évekig osram volt benne, előző tulaj is osramot rakott bele.

    Ma berakom délután a frissen vett nb ultimatet, és jött a meglepetés, hatalmas fényerő és a búra egyáltalán nem melegszik, tehát kb 30-40 fok különbség volt a két izzó között, hogy lehetséges ez? Már a nyáron észrevettem, hogy nagyon melegek a lámpáim, de nem gondoltam, hogy ez ekkora bajt okozhat majd.
    Ma este jövök haza, és nem hittem a szememnek, mekkora a különbség az osram javára, és van olyan teszt, ahol a xar ge 120-at hozzák ki győztesnek, ez tiszta vicc.
    Egyértelműen az égők tették tönkre a projektorokat és a burákat belül.
    Ekkora hőt, amit az égők okoztak, nem bír ki semmi, kb 30 fokkal volt melegebb a búra a projektor felett, kivételkor kesztyűben el kellett dobnom, olyan meleg volt...
    Ha van a ge-nek panaszokkal foglalkozó helye, kivizsgáltatom.

    nincsen lehetetlen, csak tehetetlen

Új hozzászólás Aktív témák