Új hozzászólás Aktív témák

  • mikk2000

    őstag

    válasz #68216320 #89940 üzenetére

    Olvastam közben a válaszokat is. Kicsit értetlenül állok olyan kérdés előtt amikor egy titkos típusú monitorra titkos típusú eszközöket rakok és akkor az nem teljesen 100%-osan működik, mi a baj? :)

    A probléma szerintem inkább az, hogy bizonyos géptípusokkal jó a jel, és csak néhánnyal nem, mivel a szabvány az meg szabvány, tehát akkor a forrássokban van valami különbözőség, ami vagy helyes vagy helytelen.

    A VGA analóg bemenet (itt: RGB), önmagában teljesen más képet ad akárki akármit mond, mint a digitális, teszem azt filmnél nem kell rögtön a gamma után kapkodni, van egy jó masszív alapzaj, ami megfelelhet az alapfényességnek is amit érzékelsz, hovatovább LCD monitoroknál sokszor azon megy a versengés hogy az én feketém feketébb, magyarul még digitális bemenetről se képesek teljes feketét előállítani, nem értem akkor te mit szeretnél VGA bemenetről (itt: RGB). Tehát maga a kérdés értelmetlen nekem.

    A 15Khz rákeresve olyan 300 sort feltételez, tehát istentelen régi eszközökről lehet szó, tehát elképzelhető hogy egyszerűen masszív alapzajról van szó, talán épp a végső kimúlás előtti állapotban csönget egy picit mielőtt az utolsó agyonszárad kondi is a tetején szétnyílva kileheli a lelkét.

    Mindazonáltal a titkos tipusú monitor ha a menüjében nem is, lehet egy hozzáadott szoftverrel szabályozható akár a színtér az rgb vga bemenetre.

    Esetleg egy másik vga kábel, ami nem kínai vékonka, és izmosabb trafó van rajta.

Új hozzászólás Aktív témák