Új hozzászólás Aktív témák

  • Tamoo

    MODERÁTOR

    Pár gondolat ...
    MF A5 --> Heed Obelisk csere
    Hiányzik az A5 szellőssége, felbontása, de ettől függetlenül szívesen hallgatom a Heed-et. Jó "gyors". Elsőre furcsa volt, mintha egy tartományban dúsítaná/kiemelné a mélyet. A MF színezetlenebb, kiegyenlítettebb hangú, színpada is szélesebb. De van annyira jó az Obelisk is, hogy különösebb lelki őrlődés nélkül el tudtam engedni a Musical Fidelity-t.

    DAC cserére is rá akartam venni magam, de marad a GD Ref 5.32.
    Első benyomások miután régóta csak a GD-t hallgattam. DA300 V karakterű, kisebb felbontású, kicsit műanyag (ekkor még az A5 volt meg). Volt egy párhetes időszak, hogy nemigazán volt időm használni őket, utána pár napig csak a Denon ment Obeliskkel és megelégedéssel hallgattam, nem körvonalazódtak olyan kontúrosan az előbb említett különbségek még pár nap után AB-zve sem. Hétvégén megint összehallgattam őket, de most foobar+flac helyett spotify-al és itt megint határozottan jobban tetszett az Audio GD. Veszteséges formátumnál mintha jobban kijönne a különbség.
    Értelemszerűen jobb dac a sokkal drágább Ref 5.32, de pl. az én láncomban most nem hoz annyi pluszt, hogy az anyagiakat tekintve ésszerű legyen megtartani.... de mégis marad. Egyébként elégedett vagyok a DA300-al, áráért szerintem teljesen rendben van (ha illik a láncba).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák