Új hozzászólás Aktív témák

  • hocsa

    csendes tag

    Sziasztok

    Eljutottam végre odáig hogy meghallgassak pár sztereó erősítőt és egy bluesound node 2 hálózati lejátszót, amit a házimozi mellé vennék. A homemovie stúdiójába mentem el végül, mert mindenképpen meg akartam hallgatni a Vincent Audio SV 500-as vasat. Sikerült is egy SVS Ultra Bookshelf háttérsugárzóval, azért ezzel mert ezt nagyon dicsérték, persze azért megtámogatva egy SVS mélyládával.
    Először egy lemezjátszóval próbáltuk ki, mert nemrég kaptak egy új kiadású Metallica bakelit lemezt. Nagy élmény volt, mert még nem volt részem ilyenben. Igazából nehéz leírni, hallani kell. Aztán jöhetett a node 2 és a hd flac-ek. Több fajta stílussal is kipróbáltuk az Sv 500-ast és nagyon meggyőző volt. A magasak és a közepek nagyon életszerű és lágyak voltak, persze a mélyek igazán a sub-bal jöttek meg, de anélkül is szép teljesítményt tud. Volt még egy NAD C356-os erősítő is, azt is kipróbáltam. De a hangja sokkal árnyaltabb volt a Vincenthez képest, nem volt annyira dinamikus sem, szóval eddig a Vincent a nyerő. És nagyon megtetszett a SVS is, elgondolkoztam hogy lecserélem rá a házimozi rendszeremet, de azért az új ára nagyon húzós (350e+mély 200e) és azért használtan is ki lehet fogni jó hangfalakat olcsóbban is. Kiváncsi leszek, ha ezt az erősítőt veszem meg, hogy szólna a hivox tuningos mission m35-mel. Amit már lassan lekéne cserélnem egy komolyabb szettre.
    Még körbehallgatózok persze más erősítőkkel is, mondjuk szívesen megnézném mit tud hivoxé is. Bár azért árban töredéke a Vincenthez képest.
    A node 2 is nagyon megtetszett, aki szeretne egy jó hálózati lejátszót, az mindenképpen próbálja ki.

Új hozzászólás Aktív témák