Új hozzászólás Aktív témák

  • 0karmacoma0

    senior tag

    válasz DaveNo1 #11247 üzenetére

    Az a baj, hogy amikor már nagyon gáz volt megnézegettem, és szinte teljesen fel volt töltve mindenki. Onnan volt gyanús, hogy level 3-on engem rage-eltek hogy lanen soakolok és nem 5 man gankelünk az elejétől vs Aba comp. Laza 400 MMR eltérés volt a két csapat között. Nálunk én voltam a top 2112-vel náluk két 2200 és 1900 volt az alja. Azért ilyen fájó mert én lettem a bűnbak Valla-val, mert ETC és Jaina minden TF elején berohant középre és a Phoneix közepén állva dupla KT ellen próbálta leburstölni a backline-t. míg Sylvanas lesilencelt mindenkit Johanna meg húzta össze a bandát a chainbombhoz. ETC írja be ignore everything go get KT és mikor írtam, hogy simán megvárhatnánk míg lejár az aba copy meg a phoneix és akkor nem halnánk meg 2 sec alatt minden TF elején én lettem a noob(Top siege, xp, és vertem Jainat DMG-ben killben negyed annyi halállal). Kb a rage uninstall határán voltam. Ez volt az uccsó HL meccsem(és csöpp a pohárban) és nem is akartam többet tolni míg nincs MM fix.

    Most kicsit reményvesztett lettem. Tényleg nem jobb winrate-et akarok, csak azt, hogy ne kelljen minden meccsemen elmagyarázni az alapokat az xp-ről és a talentekről. Aki meg kitalálta ezt a "Don't focus the tank" baromságot, azt meg nyilvánosan kivégezném. Low rank meccsek 80%-ban simán ki lehet fókuszálni 3 sec alatt, míg egy dive comphoz vagy flankeléshez soha nincs meg a kellő kommunikáció és összhang.

    Pozitívum, hogy toltam két meccset Artanissal és baromi jó érzés volt játszani vele. Az e-je brutál jó lett. Pont nem op, de simán használható, míg a range nagyon érződik, de a Zealot charge még minidig jól jön.

    Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

Új hozzászólás Aktív témák