Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brenyo
tag
válasz Yodamest #11450 üzenetére
Fhu mennyit szenvedtem en is ezzel...
A problemak nalam akkor jottek elo, ha net kell a jatekhoz, pontosabban ha masokkal jatszom es iranyithato a karakter (amig ledobal nexusba addig teljesen jo meg). NAGYON erzekeny a packet lossra vagy barmi hasonlora a jatek, ha nincs stabil neted - mig ez masik jatekoknal semmi problemat nem jelent.
Ha wifirol jatszol 90% hogy az a gond, kabel azonnal megoldotta nalam a mikrolaggos problemat. A GPU-bol nalam 30% korul hasznal a jatek, tehat a 140 fps kb azonnal felejto, teljesen mindegy milyen grafikan vagy. Nagy csatakban ha lezuhan 40-re az is teljesen normalis, bar itt valamicsket segit ha lejjebb veszed a garfikat.[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz Brenyo #11451 üzenetére
A multis közeg biztos közre játszik, mert tutorial alatt pl. nem jelentkezett a probléma. Nálam minden okés pedig net terén, én inkább arra gondolok, hogy maga a szerver generálja ezt, ahogy összedobálja a játékosokat. Ha mondjuk valakinél gond van, az könnyen lehet, hogy úgymond "leterheli" az egész mezőnyt és ezért a többieknek is romlik az élmény.
Ami most egyébként kicsit javított a dolgon, hogy a blizz launcher, settings menüpont alatt átállítottam a játékot 64-ről 32bites kliensre. Ezzel kicsit gördülékenyebb lett, de még mindig nem olyan mint egy dota 2 vagy lol.
[ Szerkesztve ]
-
Brenyo
tag
válasz Yodamest #11452 üzenetére
Nem valoszinu, amikor nalam vegig mikrolag volt wifirol masnal semmi ilyesmi nem jelentkezett. Ha nagy 2-3 mp es fagyas van, azokat okozhatjak masok, az mindenkinel jelentkezik altalaban egyszerre.
Ha net nelkul nincs gond, akkor eleg valoszinu hogy a net a gond. 5ghz es 2.4 est is probaltam, kb 1.5m-re vagyok a routertol ami egy airport extreme, egy asus wifi stickel az asztalimon (szoval elegge overkill volt a dolog) de megis mikrolag volt, hiaba volt ~1Gbps kapcsolatom a routerrel max jelerosseggel.
Wifirol vagy egyaltalan?
Ha nem, akkor meg az is lehet hogy a szolgaltatonal van valami, egyik haverom most ezzel szenved es csak hotsnal jon elo, bar ot le is dobja surun. -
Yodamest
veterán
válasz Brenyo #11453 üzenetére
Neeem, nem wifin tolom. Amúgy nem egy vészes dologra kell gondolni, lehet sokan nem is törődnének vele, de engem nagyon tud zavarni. Olyan érzés mint amikor egy fix 60 fps-el futó autós játék után leülsz egy fix 30fps-re korlátozott autós játékkal játszani egyszerűen bántja a szemed. Csak annyi a különbség, hogy itt ha kiveszem a v-syncet és van 140+ fps-em akkor is olyan érzés, mintha épphogy meglenne a 30. Meg így ugrik egyet néha a sebesség is, tehát futok a lovon és ritkán így be-be gyorsul aztán visszalassul, látszik, hogy küzd a motor vagy nemtom.
-
TBT
addikt
válasz F-ECT$ #11449 üzenetére
Pedig jó ez a Matchmaking, nem is értem a problémádat. Mindenki azt mondja mennyire jó irányba is mentek el a srácok ezzel, oh wait...
Látom a Blizzard nagy erőkkel azon van, hogy mielőbb megbukjon ez a játék.
Remélem lesz majd refund lehetőség a vásárolt tartalmak visszaadására.
Én nagyon csalódtam bennük (egyrészt emiatt, másrészt a HS-hez való hozzáállásuk és az SC2 LotV összecsapása miatt) úgyhogy a továbbiakban már nem veszek skint és mountot, sőt, amint lesz lehetőségem rá, az eddig vásárolt cuccokat is visszaadom. Overwatch-nak adok majd egy esélyt, de már abból sem veszek CE-t, a Legiont pedig egyáltalán nem fogom már megvenni, pedig terveztem.[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
WayneGace
őstag
válasz DaveNo1 #11458 üzenetére
Csak azt a játékos nem látja. Így marad a rank viszonyítási alapnak. Szezon kellene, meg mmr reset. Mert lehet valakinek rank1-es, amit fél évvel ezelőtt ért el. Ha ma már nem ütné meg azt a szintet, mert például nem játszott rendszeresen.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
WayneGace
őstag
Diablo soul feast talentje, hogy működik? Black Soulstone increases your Health Regeneration by 3% per Soul. Ha megvan a 100 soul és például 40 az aktuális alap regen, akkor 120 lesz vagy 160?
BestSecret invitációt privátban adok.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz WayneGace #11459 üzenetére
Vagy csinál egy új accot haverral és 30-40 meccs alatt rank 1 miután megvan a lev 30. Múltkor srác nálam rosszabb HL winrate-el volt rank 1. Az elején felrohant a kezdőkön és már ott kezdett el beállni 50%-ra. Nagyon buta ez a rendszer. Simán lehet látni 2300MMR rank 1-et és 2700 rank 10-et is. Ligákra kéne osztani és azon belül rangsorolni. Akkor legalább nem lenne ez a hülye késztetés, hogy mindenki rank 1 neked is annak kell lenned, hanem mondjuk platinum ligán belül eredménynek érzed, ha top 200ban vagy, hiába van ezernyi jobb játékos nálad. A top játékosok között se lenne ennyi sírás, lenne az elitliga mondjuk 100-200 játékossal, akik mindig egymással meccselnének.
"Viszont a motorja szornyu a hotsnak sajnos, remelem majd kezdenek vele valamit"
Én asszem Dota közvetítésben láttam olyat, hogy simán kiválasztották az épp futó meccs live replay-ét és nézték. El nem tudom képzelni ilyesmi miért nincs benne ebben a játékban. Elég nevetséges, hogy van pár observer a többieknek meg max restream jut némítva. Nem tenne rosszat, ha tényleg esportot akarnak belőle csinálni.Amúgy magánvélemény, de szerintem ez az új stunlock-burst meta a skálázás után meglehetősen unalmas. Simán vissza lehetne hozni a nerf előtti cleanase-t, mert jelenleg 2 point and click 1 hős. Sokkal jobban tetszettek a hosszú teamfightok a sok pozícionálással, flankekkel, kombózott ultikkal. Most Etc csúszik Tyrande nyom egy e+d-t, és vége is.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters
-
0karmacoma0
senior tag
válasz 0karmacoma0 #11462 üzenetére
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters
-
DaveNo1
veterán
válasz 0karmacoma0 #11463 üzenetére
Hát igen a legnagyobb hiba volt, hogy az ostoba HS rendszert koppintották. Nem tudom mit gondoltak, a HS-ben az emberek 95%-a leszarja a rankot, és full casual gamer (többségében szerintem mobilról és tabletről). Emiatt nem releváns az a rendszer, mert ebben a játék típusban azért kicsit máshogy működnek a dolgok.
You are not prepared.
-
Shadowguard
senior tag
Gondoltam a stimpackot kihasználva nyugodtan szintezgetek Tyrande-n, AI ellen végülis egyszerű... A végeredmény fentebb látható. Két curse-t is kaptunk, a másodikat azért, mert Noobigan és barátai (partiban voltak Utherrel meg Johannával) ahelyett, hogy segítettek volna az objectivenél inkább a bosst kísérték. Ami a képen nem látszik: Johanna lvl10 után egy talentet sem szedett ki. Nova meg tök jól lövöldözgette TT-val a max HP-s Leoricot És akkor ne legyen ideges az ember -
whitezo88
nagyúr
válasz Shadowguard #11465 üzenetére
milyen nehézségű AI volt ez? Azért ilyen stomp QM-ben se túl gyakori... tízszer-11x halni? Te édes istenem.
Amúgy lehet pont olyanokat kaptál akik kb ma kezdték. Én LoL-nál vagyok ez, hogy szerintem még CoOpban is béna leszek ha egyedül nekikezdek, már szemezek vele mondjuk
[ Szerkesztve ]
-
0karmacoma0
senior tag
Hát, így téli szünetben olyan szinten volt toxikus és idióta a játékosállomány, hogy én is jobban élveztem a dota2 botmeccseket, mint HOTS QM-et. Csak questet megcsinálni léptem be, de az a 2-3 meccs elég is volt általában 2 napra.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
HL-ben ilyet azért ritkán látok. Mindkét oldalon volt tank, healer, spec és 2 assa, rank 9-13, mindenki 200+ hero level-lel.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Shadowguard
senior tag
válasz whitezo88 #11466 üzenetére
Elite nehézség, de nem azon múlt Ezek szerintem Adept ellen is képesek lettek volna veszíteni. És nem ma kezdték, ha nem tévedek nagyot mindenki lvl30 körül volt, bár azt nem tudom hogy jutottak el idáig (előre sajnálom azt, akivel esetleg összekerülnek QM-ben vagy HL-ban).
Pár megmozdulást láttam mikor épp HS-eltem vissza, érdekes volt Johanna campben, én előtte lent öltem a siege gianteket, amit küldött a gép, Uther és Kerrigan meg belement egy 5v2-be három szint hátránynál. Amikor Kerrigan meghalt Uther feltette magára a bubit és ütötte a tornyot. Na ezek után hol sok az a 11 halál? -
whitezo88
nagyúr
meddig is lesz store leárazás? hó vége, vagy valamikor jan eleje? Vettem ma is egy skint, pedig nem akartam, de ha ennyire olcsó, miért ne, impulzus vásárló vagyok amiket a hónapban begyűjtöttem: Lovebug Anubarak, Lunara bundle, Sonya T2, Desert Q Zagara, Purifier Artanis.
-
F-ECT$
titán
válasz whitezo88 #11470 üzenetére
Szerintem csak január eleje. Én is nézegettem a skineket, de aztán nem vettem semmit. Ami tetszene az a Zerg Hunter Zeratul, de a hős most elég gyenge, így nem használnám, akkor meg minek.
Mountot is lehetne venni, de így is van már vagy 10. (Persze párszor így se találok az adott skinhez illő és színben is passzoló mountot.)
Dive ever, work never.
-
félisten
válasz DaveNo1 #11474 üzenetére
Ne már, hogy a SW-hoz kapcsolódóan jöjjenek az új skin-ek. Ez komoly?
Említett skin egyébként nagyon menő, csak Leoric-ot nem bírom. Vulture jöhetne.Lehet hogy nem bírom ki, és veszek még néhány skin-t a mostani akcióban (pl. Azmi-hoz, Thrall-hoz, vagy Novazon-t), pedig már költöttem farkas mount-ra, és Commander Raynor-re...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
adrian360
őstag
minél tovább húzzák, annyival kisebbet fog szólni. Ez megint olyan Blizzardos, le vannak maradva. egy két hónap és a nagy hype lecseng, tuti igy is eladnak jópár skint, de ha most a decemberben a film megjelenítésre időzítik, akkor még az 50% shop akció mellett is szerintem háromszor akkora bevételük lett volna, mint így lesz hónapos csúszással.
-
DaveNo1
veterán
válasz adrian360 #11479 üzenetére
A hype fennmarad 2019-ig az SW-vel kapcsolatban.
Blizzardra inkább az jellemző, hogy tojnak a communityre, bár HOTS-sal kapcsolatban egyre inkább hallgatnak a reddit/twitter és egyéb postokra, ez már az elmúlt hónapok fejlesztésein látszott. Még az is lehetséges, hogy ezt a ladder rendszert eltörlik és lesz normális ligás rendszer (kb. minden héten van redditen erről egy nagyobb thread).
You are not prepared.
-
TBT
addikt
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Lokii
aktív tag
Hát most azt nem értem hogy hogy a francba megy most nekem rosszabbul megy mint régebben... Nem hozom azt a teljesítményt Arthassal,Anub'Arakkal,Leoriccal mint régen,szóval ez azért eléggé lehangoló.
Need for speed world:0DARIUS0 , Battle.net: Dunna#2926 steam barát kód 112529047
-
őstag
-
DaveNo1
veterán
BUÉK mindenkinek!
Blizzard egy kis bevásárlással zárta az év végét, megvették az MLG-t, szóval idén talán tényleg várható pár nagyobb dobás az E-sport területén tőlük.
You are not prepared.
-
Lokii
aktív tag
válasz DaveNo1 #11485 üzenetére
Nem rossz,nem rossz,mondjuk írták kommentekben hogy az Activision Blizzard már megvett egy hasonló dolgot(ami elvileg abban az időben nagyobbnak számított mint ma az MLG),és a brandet veszni hagyta,mondjuk remélem az MLG nem erre a sorsra jut .
Más:
Nem is annyira rossz ez a Cho'Gall és Abathur kombó,persze akkor ha a csapat tagjai össze tudnak kooperálni(persze 2 lanes pályán életképes,és akkor ha nincsen giantkiller).
Abathur heal regen buildre ment,ilyesmi volt a felállás: Cho(én),Gall,Tyrande,Kharazim,Abathur vs Uther,Sonya,Tassadar,Tychus,Artanis.
Na most ezt nem tudom hogy a francba hoztuk le,mondjuk az MMR-jük alacsonyabb volt 150-el átlagban ami nem kevés,de azért valljuk be,az ellenség csapata eléggé fel volt készülve az Anti Burstre(meg volt kis self sustain is).
Szerencsére csak egyszer haltunk meg,így Kharazim biztonsággal tudta választani a Seven Sided Strike ultit ami ebben az esetben nagyon jól is jött,megolvasztotta az ellenfeleket,plusz eléggé jól Healeltek minket,ráadásúl Tyrande dmg boostja is jól jött.
Itt a link statisztikákhoz: http://www.hotslogs.com/Player/MatchDetails?ReplayID=57318550
Mondjuk tegyük hozzá hogy azért úsztuk meg olcsón mert nem voltak náluk Giant Killeres hősök,hát akkor "kicsit" baljósabb lett volna.Need for speed world:0DARIUS0 , Battle.net: Dunna#2926 steam barát kód 112529047
-
F-ECT$
titán
Van 28k goldom, Lunara egyelőre nem érdekel, így vennék egy régebbi hőst, és mivel melee assával csehül állok, így ez a 3 jöhet szóba: Thrall, Kerrigan, Butcher. Kb ez a sorrend is most nálam, de azért kérdezném, hogy valóban így van-e.
Illetve ha Thrall a nyerő: WF build megy még, vagy már inkább a Chain Lightning?
Dive ever, work never.
-
zws
senior tag
válasz F-ECT$ #11487 üzenetére
Thrallnál mindig ellenféltől függ a build. Ha kb esélytelen közel kerülni hozzájuk akkor inkább legyél ranged mint h ne tudj dmgelni
Még a kettő átmenete is használható azért[link]Viszont én Butchert is tudom ajánlani, kicsit más játékstílust követel meg, de lehet vele darálni, a Lamb ulti meg külön szivatás
-
adrian360
őstag
válasz F-ECT$ #11487 üzenetére
thrall a legjobb melee most, én a sima buildet használom HL- en és nagyon jól működik. Kerrigan és Butcher szerintem egyszinten van, de kell hozzá a jó csapat is. nekem Butcher jobban bejön, de meg kell tanulni hogy meddig tudsz vele elmenni, mert nagyon hamar le lehet azért csapni. Ha meg egy Tyrande-dal együtt tudsz roamolni, akkor szinte biztos hogy sima win lesz.
-
F-ECT$
titán
Akkor van a sima WF build, a Q + WF build és a Q build. Melyiket mikor érdemes használni?
Illetve milyen nem standard talentek jöhetnek szóba? Láttam már Blockot (AA ellen), EQ-t (soka aoe mellé), Giant Killer 2-3 tank esetén, Spell Shield Nova / Kael /Jaina ellen. Esetleg Nexus Blades, vagy azt csak akkor ha nyert helyzetben vagyunk?
Dive ever, work never.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz F-ECT$ #11491 üzenetére
Én kb minden variációt kipróbáltam, és úgy érzem Thrallal nehéz igazán rosszul építkezni. A Q build könnyebb, nagyon könnyű hp-t tölteni és poke dmg-t tolni. Általában magasabb hero dmg-t hoz össze mint a WF build. Utóbbi inkább a pro fokozat. Iszonyatos burst, egymaga tud tf-eket eldönteni cserébe nincs biztonságos sustain, és 1-2 rossz döntés insta halál.
Én Q-val szoktam indítani aztán viszont envenom+full wf talentekkel menni, ezt érzem a legjobbnak, de a teljes Q build is nagyon jó, főleg ha sok a ranged ellenfél. Generic talentekkel is totál jó hero, akkor próbálgattam mikor bugos volt a Grace és GK is jó választás ha nagy hp-s ellenfelek vannak. Szerencsére Thrall talenjei jól ki vannak találva, sokszínű hero.
Ökölszabálynak az jó, ha hard engage kell pl egy medic ellen akkor burst build, és Sundering után ki kell szedni az elsődleges célpontot. Egy Tyrande comp ellen meg jobb a safe poke build, mert nem nagyon tudja visszahealelni a bandát.
-
F-ECT$
titán
válasz 0karmacoma0 #11492 üzenetére
A nerf után letettem Thrallról, de ez a scaling változás visszahozta, és az külön jó, hogy több használható buildje is van. (Persze a melee assa betegsége neki is megvan, szóval nem auto pick mindig.)
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz F-ECT$ #11493 üzenetére
Mentem vele 3-at, 3 win (persze ez nem sokat jelent), eléggé bejön most. A vegyes q + wf build tetszik egyelőre, a sima q-nál 13-as szinten nincs jó választás, hacsak nem kell épp a spell shield. Ha lesz egyszer egy utherem, akkor megnézem a full wf buildet is.
Butchert, Kerrigant egyelőre nem veszem meg, bár még van 18k goldom, de kell az új hősökre, meg hátha valamelyiknek esik majd az ára.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
félisten
Thrall nekem is megy most: WF cooldown rövidebb 4 sec-kel, utoljára 3-at üt, és 3x annyi resilience-et ad - a többi talent mehet Q-ra.
Kár, hogy a skin-jei közül csak a Master tetszik, azt meg nem tudom megvenni 50%-os akcióban. Viszont kapott egy farkas hátast.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
0karmacoma0
senior tag
válasz F-ECT$ #11494 üzenetére
Nagyon jó kis hero lett. Meccs elején szinte bármilyen lane meccset meg tud nyerni 1 vs. 1. Én azért szeretem különösen, mert olyan Melee assa aki akkor is tud valami csinálni, mikor nincs meg az inititate, mert a Q egész jó kis poke dmg, míg egy Illidan vagy Butcher idegesen járkál le-föl(jó esetben ).
-
félisten
válasz DaveNo1 #11497 üzenetére
Nekem ugyan nem kell Graymane!
Még a 4 képességgel bíró hősök menedzselése sem megy egyszerűen (+ ugye Envenom, stb.), hát még ha a hősnek 2 alakja is van, aminek különböznek a képességei - kész rémálom!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest