Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    legenda

    válasz dejaris #7984 üzenetére

    Az a köze a kidolgozottsághoz hogy te a neve alapján gyengébbnek tartod/nyilvánítod holott kb fogalmad nincs az egészről. Ha elmondod hogy mi a sz*r a Pokemonba akkor egy rossz szavam sem lesz. Én nem védem, csak az a különbség kettőnk között hogy én tudom miről beszélek, te meg csak annyit tudsz hogy pokemon.
    És vajon mi köze lenne hozzá...hm..még annyi hogy jobban ki van dolgozva..pont.

    Az aréna sem más..amikor a 5swipes, 2 ancient of lore-os Druid deckel mennek egy 1:3at, majd jön a világmegváltó ötlet hogy most csukott szemmel csak a középsőt választom, majd megy vele egy 11:3at azt te minek neveznéd? Megsúgom...szerencse..
    Mert hiába volt előbbi sokkal jobb deck, ha nem jöttek fel a lapok, vagy hiába volt gyengébb az utóbbi ha legalább azok megfelelő sorrendbe jöttek.

    De amúgy miért én győzködjelek? 10 emberből 10 velem ért egyet..
    Te bizonyítsd már be kérlek hogy a HS-hez, Pokemonhoz, Pokerhez, HKK-hoz Magichez és úgy alapba bármelyik kártyajátékoz nem kell szerencse! Légyszíves tegyél már valami tartalmat is a fröcsögésedbe és ne csak egyet hajtogass.
    Azt hiszem én is és már most jó páran megosztottak 1-2 szösszenetet hogy miért is fontos a szerencse..bizonyítsd be az ellenkezőjét!

    Köszikeeee..várom kimerítő válaszod! :R

    Szerk:

    "Alap kartyajatekok, tarsasjatekok...."
    Látom már nem csak a kártyákat tudod megbűvölni hanem a kockákat is :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák