Új hozzászólás Aktív témák

  • kwzatz

    őstag

    Ééésss.... Legend!
    Tapasztalatok, hátha valakit érdekel, esetleg próbálkozna vele: Fél év kihagyás után múlt hónap utolsó pár napjában kezdtem újra HS-ozni, szóval az utolsó két kiegből semmilyen lapom nem volt gyakorlatilag. Volt goldom és dustom, meg a régi kiegekből a szükséges lapok, úgyhogy összedobtam a Murlock Paladin decket, az elég olcsó.

    1. nap kb. 11-12 órát toltam szünetekkel, hónap utolsó vasárnapján, Rank 25-ről Rank 10, 86 game alatt (56-30), ez még a februári szezonban. Többet itt nem is játszottam ezután, ennyi volt a cél.

    Ebben a hónapban Rank 13-nál kezdtem (bár volt valami kavarodás hónap elején, pont most változtattak azon, hogy hol kezdesz, nem igazán értem ezt a 13-ast). Rank 10 megvolt 30 game alatt, de itt még kifejezetten rosszul játszottam, nem ismertem igazán teljesen a metadeckeket sem, új lapokat szintén nem tökéletesen. Rank 5-höz 59 újabb meccs kellett. Valójában itt egy egészen új dolog kezdődik.

    A bónusz csillagok nélkül rendszeres fel-le mozgás van, ez mentálisan nehéz. Már hatodszor jöttem vissza Rank 1-re, mikor sikerült a Legend, és volt, hogy egészen Rank 4-ig estem vissza. Még a metadeckeket is összeszedtem és kinyomtattam, hogy az esetek 95%-ában képben legyek, kinek mije lehet éppen. :D

    Rank 5 alatt 54% winrate, 162-138, de egyszer a figyelmetlenségem miatt az egyik questhez készített 0-1-2-es kártyákkal megpakolt trágyarogue-gal kellett játszanom, nyilván bukó volt (amikor visszagondoltam erre 1 winre a Legendtől, azért fájt). :))

    Ha bárkit érdekel bármi, statok még, matchupok, stratégia bizonyos deckek ellen, szívesen válaszolok, de csak a Murloc Paladinnal játszottam, szóval ennek megfelelően vagyok képben. (azért meglehetősen jól ismerem most már a többi decket ennyi meccs után)
    Most már kíváncsi vagyok, mennyire fog változni a meta, egyelőre a lapokat látva úgy sejtem, hogy teljesen a feje tetejére áll. :D

Új hozzászólás Aktív témák