Új hozzászólás Aktív témák

  • Hallazeal

    tag

    Szép ez a +20 pakk akció, és egyben árulkodó is. Tényleg értenek az üzlet részéhez, azt be kell vallani. +20 pakk az égvilágon semmit nem számít majd, ellenben elhiteti, hogy most jó dealt csinál az ember(látszólag).
    Egy minimálisat fog lökni majd a pity timeren aztán ennyi. De azért jön kasztonként 2 legend, meg majd gondolom egy halom epic... szarnak a pofon kb. De azért elsőre jól hangzik. Ráadásul, ez majd feltornásza ismét elfogadható szintre az eladásokat, aztán a meeting-en majd verik egymásnak a mellüket, hogy nem kell ide semmilyen normális kiegészítő, csak mézes-madzag... a többit a hírnév megoldja. Felőlem adhatnának amúgy +100 pakkot is, akkor se rendelnék elő... most inkább minőség kéne már, nem mennyiség.
    Örülnék ha ez mégsem így alakulna... és a játékosok igenis bemutatnának végre nekik, és be kéne látniuk, hogy igenis bele kell tenni a munkaidőt normálisan... nem pedig piaci módra alkudozgatni...

    Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!

Új hozzászólás Aktív témák