Új hozzászólás Aktív témák

  • Kanczy

    veterán

    válasz h3lios #62492 üzenetére

    Az a baj, hogy

    1. Te mindentől hánysz. Szó szerint mindentől. Mióta anno megjelentél a topikban, nem volt még olyan pakli, ami miatt ne panaszkodtál volna. Minden ellen rühellsz játszani, amitől kikaptál, mert

    A, agyatlan
    B, broken
    C, cancer
    D, residentsleeper

    2. Sosem állítottam, hogy az Operative nem broken, nem kellett megmagyaráznod, hogy miért az. Az viszont tény, hogy a pakli nem tier1, úgyhogy teljesen felesleges miatta panaszkodni, mert hetente ötször találkozol vele.

    3. Valóban vannak salty pillanataim, de úgy tűnik, ez a nyolcada a tieidnek. Ezzel még nincs is baj, más a temperamentumunk (pszichológus vagyok, szóval tényleg tisztában vagyok ezzel, és tudnék mesélni). Ilyenkor azonban veszek egy mély levegőt, és mivel felnőtt ember vagyok (te is), nem írok be a topikba egy napi harmadik posztot egy harmadik féle pakliról, hogy mekkora köcsög találmány az épp gyűlölt deck, és mindenki kapjon rákot, aki ezzel játszik. Mert ez nem csak, hogy mocskosul éretlen, de visszataszító viselkedés. És nem hiszem el, hogy tényleg nincs annyi önkontrollod, hogy legalább a "rákosposzt" leírása után ne nyomd meg az OK gombot.

    4. Megbántani a világért sem akarlak, és szerintem teljesen kulturáltan fogalmaztam meg a véleményem. Azt írtam rólad, hogy"olyan ember fejében, aki szerint minden broken/cancer, ami épp megverte." Ez tényleg olyan őrült nagy sértés? Vagy nem igaz az állítás?

    Lehet, hogy ez szakmai ártalom, de nekem a mesekártyázás közben átélt kudarcok helyett az borítja a sót, hogy emberek rákot és aidset, illetve családok halálát kívánják egymásnak.

    Na de béke, csak szerintem gondolt át ezeket. Lehet, ha kapsz egy kis perspektívát, átértékeled az egészet, és nem fogsz agyf*szt kapni minden meccs után :R

    [ Szerkesztve ]

    You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

Új hozzászólás Aktív témák