Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    - Sziasztok, Mister_X vagyok, visszaeső HS játékos és Paladin player.
    - Szia Mister_X!
    - Nagyjából egy éve hagytam abba a játékot, de mostanság egyre több a szabadidőm és már nem 16GB a belépő Apple termékek tárhelye, így a helyet se kell sajnálnom alóla.
    - Ez mikor történt?
    - Ma este... talán két perc volt, mire lejött és csak utána vettem észre, hogy kijött négy kiegészítő azóta és mehetett a levesbe a Naxxramas és GvG kollekcióm a Standard miatt.
    - *feszült csend*
    - Sosem panaszkodtam, boldogan költöttek el az ország GDP-jében kimutatható összeget, de ez picit talán sok volt... hiányozni fog Kel'Thuzad...
    - Mi is átéreztük ezt.
    - Miután arcane dusttá vált a bánatom, felnéztem az egyik paklis oldalra, hogy kit érdemes építeni. Volt egy szimpatikus dragon deck, amihez egy Legendary, az újfajta Ragnaros nem volt meg, továbbá 4 adventure card. Gondoltam egyből rankedre megyek, hogy visszazökkenjek, de elment a kedvem.
    - Rank 25-ről indultál?
    - Az egy dolog. Az ellenfelem egy basic Mage volt. Láttam rajta a, hogy próbálkozik, de belefutott olyanokba, hogy az Ooze-t kijátszotta turn 3-ban és szégyenszemre Truesilverrel söpörtem le, divine shieldre Fireballt lőtt meg ilyenek. Direkt húztam az időt T9-ig, mert tele volt a kezem Legókkal... esélye sem volt, Sylvanast egy percig elemezte, Chillmawnál detto, Tiriont is leraktam, akkor tolt el egy "Amazing" emote-ot. Már ekkor topdeckelt, nekem meg még a kezemben volt két legendary, board clear vész esetére... De nyomtam egy concede-et, mert nem éreztem fairnek a meccset.
    - *szolid taps*

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák