Új hozzászólás Aktív témák

  • 0karmacoma0

    senior tag

    válasz DaveNo1 #59668 üzenetére

    Talán akkor tudom elképzelni működőképes pakliban, ha lesz újra valami mustáros midrange-control palahoz hasonló deck(az alapján amit eddig láttunk szerintem nem lesz). Mondjuk abba előbb raknám be a 2 Grimestreet protectort mint ezt, mert hiába az eq-consec ott se szereted feladni a boardot. Ez a lap meg pont azt csinálja. gyenge test ami, teremt egy gyenge-közepes wincondit, ami ráadásul random is. Sylvanasra pl gáz ha rákerül.

    Hunterben nem tudom elképzelni, Warriornak, meg sokkal jobb wincondiajai vannak. Midrange-control paladinban azért lehet hasznos, mert legalább a buffolt lap megenne egy hard removalt Tirion elől-illetve a sok utility lap(Aldor, Argent protector, Argus, ooze) fenyegetéssé változhatna, ha nem ment ki early gameben.

    Nagyon be kell jönnie ennek a lapbuffolgatós mechanikának, hogy ez érjen valamit, de szerintem totálisan ellentétes a játék eddig látott tempó orientált menetével, ami azért is baj, mert 3 kieg megint kirotál jövőre, és ha kuka lesz az itt erőltetett dolog akkor lehet mind a 3 class megy a levesbe.

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

Új hozzászólás Aktív témák