Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz mhmpista #52961 üzenetére

    Ugy látom nem válaszolt még senki.

    Uj kiegészitő érkeztével blizzard a már meglévő kártyákon esetenként változtat. A whispers of the old gods érkeztével például ezek változtak: http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/20097355/

    Ezeket a változtatott kártyákat hivom "nerfelt kártyáknak". Ezeknek a változtatásoknak a bevezetésével egy pár hétig az ilyen változtatott kártyákat teljes dust áron tudod betörni. Ezért mondom azt hogy ha hosszu távon tervezel játszani, a legoptimálisabb szerintem ha nem törsz be kártyákat, mass disenchantal sem, hanem gyüjtök öket, had gyüljenek, és ilyen változtatás alkalmával töröd be a változtatott kártyákat. Igazából betörheted az összes változtatott kártyát nyugodt szivvel, mivel teljes áron tudod törni őket, vagyis ha később mégis kellene, akkor dust veszteség nélkül le tudod ezeket a kártyákat gyártani megint.

    Mivel az arany kártyák ugye alapból több dustot érnek, és mivel azokat is teljes áron tudod törni ilyen nerf alkalmával, ezért mondtam azt, hogy a nerfelt gold kártya igazi dust bánya :)

    Még a kirotáló kiegészitőket sem érdemes szerintem betörni, akkor se ha most ugy látod hogy csak standardozni akarsz, mert bármikor változhat a véleményed, és ahogy elöttem irták pl priesttel könnyebb wildon boldogulni, és a jövőben is lesz ilyen szerintem, hogy 1-2 class csak wildban lesz életképesnek mondható.
    Nekem a whispers of the old gods kiegészitőig eléggé hiányos lapkészletem volt még a "Classic" szettből is, mert nem sokkal előtte kezdtem el játszani. Osztottam, szoroztam a nerfelt kártyák bejelentése után, és végül arra jutottam hogy beleteszek egy kis pénzt a játékba, mert a nerfek miatt, és a standard format megjelenése miatt (0 gvg és tgt lapkészletem volt) egy viszonylag jó lapkészletet össze tudok hozni, amihez egyébként jópár hónap és sok sok játék kéne, ha free 2 play-be akarok játszani. Kb 100ezer forintnyi classic pakkot vettem, a nerfelt kártyákat pedig törtem be, esett szerencsére pár arany is igy majdnem 20k dust összejött, whispers of the old gods kiegből elég volt egy pakkot venni (előrendelés), ami hiányzott tgt-ből, classicból meg whispers of the old godsból azokat pedig le tudtam gyártani, és még maradt is egy csomó dust.

    Ezek után nem nagyon kell majd a játékra költenem szerintem, goldból tudom tartani a jó lapkészletet, max az évi 3 kiegből az egyiket kell megvennem szerintem pénzért.

Új hozzászólás Aktív témák