Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz whitezo88 #48845 üzenetére

    Mert 0 goldom van, és csak 4k dustom. Van most értelmes warrior patron paklim, meg van jó aggro palám, egy pár lap kéne egy freeze/tempo magehez, viszont ezeket nem akarom most lecraftolni mert ugye ki tudja mi lesz. Ezt a 3 hőst szeretném goldba kihuzni, warriort addig, ameddig van rá értelmes paklim, mert nem tudom hogy nerfek után lesz-e. Mondjuk van pár useless legendem is, ha mind betöröm akkor lenne mondjuk 6-7k dust, de az se sok, szeretnék egy CW-t is ha jó marad, mondjuk ahhoz is csak pár lap hiányzik.

    Amugy nekem nem mutogatni kell a gold hero, hanem mert nekem tetszik :) Szerencsés vagyok hogy pont az a 3 gold hero tetszik a legjobban, amikkel játszani is legjobban szeretek.

    szerk. mondjuk ha jönnek a nerfek, akkor lehet ugye kicsit több dustom lesz, ha teljes áron tudok törni, de gold epic/legendem nincs ami igazán value lenne nerf esetén. Vagyis epic legend akad de azt biztos nem nerfelik :DDD

    Azért nincs amugy goldom mert goldból jelenleg napi 1-2 classic pakkot veszek, mert mostanába kéne esnie egy gold legendnek. (még nem esett nekem egy sem, 200+ pakli bontásnál járok classicból)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák