Új hozzászólás Aktív témák

  • mkbla

    senior tag

    Valaki tudja egyébként h mivan mostanában ezzel a játékkal?

    Engem rohadtul kezd felb@szni agyilag, hihetlen okádásmocskos dolgok történnek folyamatosan, akkor szerencsétlen vagyok hogy már laptopot ha az enyém lenne már 343262134213X földhöz b@sztam volna mert nem hiszem el ami itt történik hetek óta, feljövök játszani, de inkább csak szopni megyek mint játszani, de mindennel minden ellen. Még sokszor olyan deckkel ellen is h mengézem eddig kb90% csak basic lapokat játszott ki és már egyszer csak nekem van 5hp neki 28, de miért??? Minden mecccsen?? Teljesen mindegy mivel vagyok már összerakosgattam a netről különböző pakkokat, mármint amennyire tudtam meg persze sok nagy legend lap hiányzik de megpróbálgattam helyettesitgetni. Csináltam már face huntert, mid beast huntert, cheap tempo maget, mech maget és hetek óta csak szopok, mindennel mindenki ellen... Mikor lesz ennek vége??? Ekkora lámageci vagyok h ne tudjak játszani?? Vagy ilyen hülye vagyok? Vagy mindenki ilyen pro rajtam kivül? vagy nincs normális deckem? Vagy mindig ekkora szerencsétlen balf@sz vagyok használható lapokat sosem kapok amikkel játsszak vk ellen, vagy pont én ellenem van meg pont a kézben minden lap az ellenfélnek? Egyszerűen nem értem... Kezdtem gyűjtögetni coinokat az uj kiegre, hogy majd bevásárolok, de már az jár inkább a fejemben, hogy letörlöm a g3cibe az egész rohadt szar játékot mert elegem van.

    Valami tanácsot szeretnék kérni, tőletek, hogy mi tévő legyek? Nem nagyon akarok pénzt költeni, a játékra, szerencsére eddig arénázásokból vásárlásokból estek jó lapok amikből tudtam kraftolgatni ezt-azt. Van vagy 5K coinom, amit a következő kiegre szeretnék majd költeni, csak a kérdés, hogy majd megéri -e egyből az elején pakkokra elbaszni a coinokat?
    De ez csak most csak másodlagos kérdés, az elsődleges, hogy milyen pakkokat használjak? és attól kicsivel több segitséget szeretnék hogy pl, aggro pakkot, mert nézegetek aggro pakkokat, persze jópár lap nincs meg belőle, de még a helyettesitője sem, ilyenkor gondolom ugyis kuka az egész? Vagy költsem el minden pénzt gvg v tgt v alap pakkokra, hátha lesz vmi ami esik? vagy a sok szarból lekraftolhatok valami jót?
    feltöltöm nektek, hogy én miket használok most, erre kérnék valami véleményeztést, javitást, hogy mi kell v mi nem kell bele?

    És előre is köszönök minden épitő jellegű hozzászólást :R

    [ Szerkesztve ]

    ''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''

Új hozzászólás Aktív témák