Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz whitezo88 #42503 üzenetére
astral nekem is jött druidával, de normális lények alig. kaptam egy kodorider-t az ellenfelem pedig folyamatosan pakolta ki a csirkéket, míg a kígyóval hülyén tradelt. később mivel tele lett a paklija rossz lapokkal a kobra se nagyon jött fel neki, így kikapott. ettől függetlenül nem tetszik. a kalózos jobb volt, ez annak valami tákolt "továbbfejlesztett" változata akar lenni szerintem.
-
darkrock
aktív tag
Brawlos packbol nyitottam egy második Sylvanast. Ezelőtt utoljára egy Millhouse Manastormot. Erősen gondolkodom rajta, hogy lecraftolom Dr. Boomot.
-
thesound
addikt
nafene, belező újra streamel
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
mody123
tag
Egy meccset sem lehet végig játszani mert kidob.
-
Nordic
Közösségépítő
Meglett az első 12es aréna... Amiért nem vagyok boldog az az, hogy 2x is a dc/szar szerver mentett meg, mert nem számolta a vereségnek(7-2nél meg 11-2nél - mindkét esetben 1 körre voltam, hogy kikapjak). A kulcsot se láttam, mert amikor befejeztem az utolsó meccset, már ki volt nyitva minden, viszont a questeknél már azt írja, hogy 12 a legjobb aréna eredményem. Remélem a következő 12es már tiszta lesz.
-
KaraDani
addikt
Legalább nem az EU szerverekkel van csak gond. NA-n dealyed már egy nappal. WP Blizz
-
Kari1
aktív tag
Ezért nem fogok semmit pénzért venni a HS-ben (tudom hogy egy ember nem jelent semmit). Amúgy nem tudom hogy mennyi a bevétel de az látszik hogy kb nulla dollár megy arra hogy fejlesszenek. Kb csak fél éve játszok vele de ez alatt is rengeteg hiba volt és a bugokat sem tudják javítani... így marad a F2P.
-
Kari1
aktív tag
válasz pachito #42523 üzenetére
Én április 17-én kezdtem játszani, ergo kicsivel több mint fél éve. Ez alatt az idő alatt meglett a Naxx összes szárnya kivéve az utolsó, szintén megvan a BRM összes szárnya kivéve az utolsó, és meg van a LoE két szárnya. Plusz van 800 gold-om amiből meg tudom venni a LoE köv szárnyát is. Legendary-ból (ami craft-olható) Boom van /ezt én craftoltam/ ezenkívül, nyitottam egy tiriont, gormok-ot, baron geddon-t és ysera-t.
Persze sok hiányzik kártyákból de minden hero-nál van olyan packom amivel össze tudom hozna a napi quest-et és bár nem szoktam sokat laddder-ezni, mert ahhoz az kellene hogy csak egy klasszal nyomjam huzamosabb ideig, de olyan rank 10-ig el tudok menni. (persze itt nem a facehunter, zoo-ra gondolok mert azzal lehet jobban is menne.)
De amúgy az is igaz hogy közben jött a TGT és most a LoE de szerintem free to play-ben még most is játszható, így visszagondolva ami máshogy csinálnék az a több aréna mivel ott összesen csak 34 win-em van (az 1405 összes winhez képest) lehet hogy úgy gyorsabban jöttek volna a lapok / dust. (amúgy ha meglesz a LoE össze szárnya és kb 300 gold akkor minden nap akarok majd arénázni)
-
pachito
őstag
Brawl up.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz pachito #42529 üzenetére
Bárcsak ne lenne brawl. Mi ez a fos? Most itt mi a legjobb taktika, évekbe telik egy meccs? Ennyire még nem húztam fel magam...
Eddig 2 meccsen csak 6 drop volt értelmes de addig el sem jutottam.[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
NyxNyxNyx
addikt
Most épp Reno Priest-tel tolom Eddig 3/3 win, de nem is tudom beazonosítani mik ellen játszottam. Azok is valami tákolt valamik.
-
sayCet
aktív tag
valaki tolja még? kellene egy watch and learn.
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
KaraDani
addikt
Casualban mostanában egy reno grinder maggel szórakozok. Előbb jött egy faceshaman. T6 Reno 7 hp-ról, T7 healbot, ezekből semmit nem tradelt, T9 echo of medivh, healbot megint Majd pár kör múlva megint reno Valamiért azóta fel akar venni friendnek
-
F-ECT$
titán
válasz NyxNyxNyx #42538 üzenetére
Lassan minden control jellegű class megkapja a saját jól működő Reno deckjét (druid, lock, wari, priest, pala, mage), a shamant várom még, a többi classra (rogue, hunter) kicsi az esély, mert azok inkább tempo / agro deckeket tudnak futtatni (persze deckilst minden classra van, de nem feltétlenül jók).
Aztán persze kérdés, hogy 1 hónap múlva lesz-e még Reno a metában.
Dive ever, work never.
-
KaraDani
addikt
válasz F-ECT$ #42539 üzenetére
Remélem annyira marad, hogy a totál face deckek ennyire vissza legyenek szorítva mint most. 10-en vagyok, eddig ellenfélből legtöbb warlock volt, főleg reno, egy-egy zoo, handlock meg malylock. Utána 2. legtöbb a pala, meglepő módon ebből talán kicsit több a sima midrange. Faceből találkoztam tán 3 hunterrel, 1 magel, 1 shamannal.
CW-zek, a facemage a T1 winaxe, T2 armor up, T3 shield blockra nyomott is egy concedet, legalább nem húzta az időnket felesegesen -
NyxNyxNyx
addikt
válasz F-ECT$ #42539 üzenetére
Most összefutottam egy Reno paladinnal. 10 fatigue-ig ment a meccs, 6 élete maradt mikor én meghaltam. Nem játszottam körbe a vanish-t amivel újrajátszotta a reno-ját a végén. De nagyon jó volt, fel is vettem és beszélgettem kicsit a sráccal.
Utolsó 3 meccsemet elvesztettem, a boardflood ellen gyenge sajnos és sok a midrange paladin. Gondolkozom Baron Geddonon. Vagy az új priest boardclear-en, esetleg entomb később. Agro deck-ek teljesen visszaszorultak. Healbot egyszer jött jól összesen, Justicar meg MVP.[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
Hogy rohadna meg a blizzard hogy aréna közben már late gameben mikor adnám ki a kegyelemdöfést kidob a kliens és unable to reconnect üzit ír ki és elkönyveli vereségnek
PH! addikt since 2004
-
JNashville
senior tag
Dzsíszösz, hogy merték ezt a brawlt berakni? Az emberek 90%-a szerintem rohadtul nem érti még a hintek ellenére sem, hogy mi történik a kezével minden kör után.
Olyan simán meglett a 3 wines küldetés az ebben legszarabb kaszttal (Hunter), hogy csak néztem.
Pakkból kiesett egy gladiátoros hosszúíj, egy volt csak meg, végre összerakhatom a híres két hosszúíjas mindent alázó dekket, és irány a Kolento melletti szék a legend fellegekben.
[ Szerkesztve ]
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
Shadowguard
senior tag
Jó lenne ez a Brawl (én lapok híján szeretem, amikor nem kell paklit csinálni), de amikor már harmadik meccset veszítem el azért, mert a kör végén visszaoszt nekem 2-3 csirkét, meg mellé coint akkor azért szívesen a falba verném a fejét annak, aki kitalálta. De az is jó volt, mikor a kilencedik körben választhatok, hogy Leper gnome, Voddo Doctor vagy Angry Chicken kell. Random, random, te csodás...
-
DjDanee87
addikt
válasz JNashville #42544 üzenetére
Nem csak az számít, hogy érti-e valaki. Én nagyjából fel fogtam az első meccsem alatt. Aztán jött a köv és az első 3 körben nem kaptam 4 mana alatti miniont választásnál a 9 lehetőségből. Mire ki tudtam végre valami jasználhatót tenni már rég vesztésre álltam a rugó bucaneerjai ellen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield V
- Opel topik
- PlayStation 5
- Kutya topik
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest