Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
válasz NyxNyxNyx #32701 üzenetére
Nem UPCs vagy véletlen te is? Mert szerintem csak ez lesz a baj http://itcafe.hu/hir/upc_uzemzavar_leallas.html
Megnéztem imgur bejön ha google DNSre váltok.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DjDanee87 #32702 üzenetére
UPC-s vagyok
Úgy lennék digis otthon és albérletben, de egyszerűen nem jönnek ide. Valami szerződés köti őket, hogy ne tudjanak terjeszkedni vagy mi?
Ezt a Google DNS-t hogy tudom beállítani és mire jó?
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
fogtunder
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #32706 üzenetére
routerben kell beállítani, DNS settings alatt, az egyik 8.8.8.8, a másik 8.8.4.4 címen lakik. arra jó, ha a lokális szolgáltatód DNS szervere lehal, de amúgy lenne net, akkor tudj netezni. nem olyan gyakori, de előfordul.
(#32707) F-ECT$: 4Head
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Vasinger!
nagyúr
Van valami rangsorolás, hogy Arénában melyik kaszt a legerősebb átlagosan? Tudom, hogy főként azon múlik, hogy milyen lapokat kapsz, meg milyen jól játszol, de vannak kasztok amelyek kevésbé jó lapokkal is messzebbre lehet jutni, mert nem szükséges a hibátlan szinergia a paklikban.
Ma Priest, Shaman, Hunter kombót dobott fel, egyik se a kedvencem..
-
zolka95
őstag
Ez bug lenne?
Az ellenfelem egyik minionjára ráhúztam egy Corruptiont (end turn). Utána kirakta Kel Thuzadot (end turn) a másik minionja ugye meghalt, de Kel Thuzad nem hozta vissza a minionját.[ Szerkesztve ]
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
whitezo88
nagyúr
válasz zolka95 #32712 üzenetére
mivel a Corr kör elején aktiválódik, nem tudja KT visszahozni.
giorgio: shaman trash arénán, mivel rare több jó és fontos lapja is (storm, burst, wolves, powermace...), én mindig rosszakat mentem shamannal, és streamereket se látok vele sokakat menni. nagyon durva draft kell hozzá hogy sok win legyen. Ellenben ugye mage, ahol flamestrike, fireball, poly frostbolt mind basic...
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz fogtunder #32708 üzenetére
Köszi
F-ECT$: Nem volt kedvem most túlságosan beleásni magam, egyébként rákerestem... Csak egy párszavas mondatot vártam volna amit végül meg is kaptam
Vasinger! A 3 közül a Shamannal szoktam a legjobbakat menni. De elég gyenge mind3.
-
fogtunder
nagyúr
válasz whitezo88 #32713 üzenetére
én általában 5-8-at szoktam menni a sámán draftokkal, nekem simán tier 2. a storm szerintem túlértékelt, jó ha van, de olyan sokat nem sebez, és random is, farkasok nélkül is van élet, ellenben ott vannak a basic/common lapok, amik nagyon durvák, fire elli, destroyer, hex, lightning bolt, crackle, zappomatic. könnyebb jót menni vele, mint a rugóval pl.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
whitezo88
nagyúr
"meglepetés", az új mage hero [link]
-
oba
addikt
Összedobtam egy mechmage decket rankedre. 18ról most egy jó win streakes széria után 13ra mentem le, de ennél tovább nem nagyon tudok már menni. Tudnátok tippeket adni, hogyan javíthatnám a decket? Ez nem ilyen netdeck, saját, szóval biztos van benne rossz lap vagy ilyesmi. Thx Linkelem a képet is: [link]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
-
zolka95
őstag
válasz whitezo88 #32715 üzenetére
KT túlélte a kört
csak azután rakta ki KT-t miután én Corruption-t raktam az egyik minionjára. akkor ezek szerint, ami KT előtt történik nem számít, hiába abban a körben hal meg a minion, amikor már KT kint van, a Corruption-t előb játszottam ki.Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
Gyuri27
félisten
Érdemes megnézni reck mit szenved controll warrival rank1-n.
A mellett, hogy marha hosszú minden játék még valaki rükibe rakta a szerkezetet.Amd - Radeon - Ryzen
-
h3lios
addikt
Ma életem legjobb meccsét toltam le egy mill rouge ellen. Az egész játék nagyon epic volt a végjáték meg pláne.Körökön keresztül volt elég sebzésem boardon, hogy leüssem, de folyamatosan comboztatta a heal botját és azt hiszem 4x rakta ki 5 körön belül. Emellett arra is volt manája, hogy millelje a paklimat.
A végzete az volt a kis aranyosnak, hogy tiriont visszavetettem, viszont full hand révén instant kaptam helyette a kardot.Viszont kezdem azt érezni, hogy aránytalan már megint 1 kaszt. Mert kb. több a clear lapja mint a mage-nek, egyedül az ész kell hozzá, hogy használni tudja az ember.
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz NyxNyxNyx #32721 üzenetére
Megoldottam. Kikapcsoltam a battle.net alkalmazást, feladatkezelőben kilőttem a battle.net updater-t, elindítottam a battle.net-et és most minden oké.
Leírom ide a mondatot ha valaki hasonló problémába ütközne és esetleg rákeresne a fórumon.
" Waiting on another installation or update "
-
whitezo88
nagyúr
elég sok datamine a Brawl patchről: [link] lesz pár érdekesnek tűnő dolog...
-
-
DaveNo1
veterán
Mától hétfőig Dreamhack summer is van.
You are not prepared.
-
Bootyhunter
tag
Sziasztok!
Ha androidos telefonon akarok játszani akkor elég pl egy ace 4 neki? Ja, és milyen mobilnet elég neki? Domino surf pl nagyon kevés adatforgalmat enged, 150 mb az semmi..vagy előfizetéses telóban gondolkodjak inkább?
-
törölt tag
válasz Bootyhunter #32735 üzenetére
telefon témában nem tudok nyilatkozni, de adatforgalmat elenyésző mennyiséget generál, viszont erős netkapcsolat nem árt. én elég sokat vonatozom győr-bp vonalan, ahol valamilyen rejtélyes oknál fogva iszonyat szar a net, az első 3g eltűnésénél már akadozni szokott, ami miatt egy ranked vagy aréna meccs lejátszása már necces lehet.
-
h3lios
addikt
válasz #75376384 #32736 üzenetére
Telefonból érdemesebb valami nagyobb tudással rendelkezőt venni. Az ACE 4 nem rossz, bár teljesen folyamatos nem lesz a játék.
Én egy LG G2-t használok és ezen fogjuk rá, hogy élvezhetően fut a játék. De bizony még itt is vannak röcögések a nagyobb animációk alatt. Pl. egy 4-es Implosionnál.B-tag: H3lios#2825
-
voyager4.4
senior tag
Helló! Én tennék még bele kis spelleket. frostbolt, flamecanon, poli mindenképp. Legalábbis én úgy szoktam, hogy a boardra mennek a spellek, a minionokkal kevesebbet kell úgy tradelni, igaz így aggro-sabb lesz. 2. azure illetve a pyro nem tudom mennyire hasznos...
no fate but what we make
-
saelin
veterán
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
-
saelin
veterán
válasz F-ECT$ #32744 üzenetére
Akkor ez egy "egyszer jó lesz valamire" fajta legend, mert egyikhez sincs lapom. A priesthez nagyon sok hiányzik, druidhoz szinte semmim sincs és a warriorhoz is hiányoznak a drágább lapok (alex, brawl, s slam).
Beraktam az egyik mage deckkembe, de kb addig nem is tart a meccs, mire ysera sorra kerülne addigra vége vagy már eldőlt. Nagyon gyorsak a mostani paklik! Ysera meg lassú.[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
válasz Gyuri27 #32746 üzenetére
Bontani biztos nem fogom! Inkább leparkolom egy időre mert nem rossz kártya ez, csak kell alá egy drágább deck, ami vagy warrior lesz vagy priest. A priest olcsóbb emlékeim szerint, szóval az esélyesebb.
-
DopeBob
addikt
Játszik esetleg most valaki? Végre kaptam egy watch and learnt
MZ/X
-
Mclovin
senior tag
Nyitottam egy Deathwinget. A mostani metában lehet valamire használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs