Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz DaveNo1 #22757 üzenetére

    nem is ez a gond, hanem, hogy saját magával nem trade-el le. második körben milyen removal jöhet szóba, ami kettőt, vagy annál többet sebez? frostbolt, wrath, lightning bolt jut eszembe hirtelen, mindegyik 3 seb, szóval annyira mindegy ilyen szempontból, arcane missles-re érzékenyebb. második kör után pedig irreleváns, mert onnantól nagyobb lények jönnek.

    értelmes neutral 3 drop tényleg kevés van, de mondjuk egy harvest golemet kicsinál egy 3/2 és egy hero power, és akkor 1 az 1-ért, plusz egy mana tempóhátrány, egy 2/3-nál ugyanez után ott marad a 2/1. az átlag 4 drop legyen mondjuk 4/4, egy 3/2+hero power.

    mondom, nem kell vele egyet érteni, mert nem ugyanúgy játszik mindenki, de pl. Trump is inkább pickel 3/2-t, többször ki is emeli az iDraftok során is, hogy 2 dropoknál erre a stat elosztásra kell menni.

    mivel az aréna nem constructed, simán ki lehet venni egy text nélküli, de mana costért jó statokkal rendelkező miniont, ha nincs jobb választás. persze, a pyro és a juggler jobb, mint a raptor, de egy raptor szerintem jobb, mint egy bloodsail raider, mert ha nincs nálad a coin, második körben még rúgóval is 2/3. az ooze pedig az egyik legjobb 2 drop, ami valszeg akkor is jó lenne, ha 2/3 volna, de így még jobb.

    [ Szerkesztve ]

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák