Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    Mondom felnézek már a fórumra mert nagy változás történt és nem értettem.....
    Rank 20-ra visszaestem, nem tudok nyerni és nem értettem mik ezek a tökéletes paklik ellenem, de olvasom, hogy megy a botolás ezerrel nah így már értem. Undorító az egész, úgy látszik ennyi volt a hearthstone.

    Furcsáltam is, hogy csak gold kártyákat rak ki a gyerek és a leg op-bb lapokat és mindig akkor amikor CSAK az az egyetlen lap menthetné meg persze, hogy kirakja. 2-3-4X azt mondom oké biztos véletlen, habár rank 20 azért nem ilyen kemény, legalábbis eddig simán vertem itt a népet, de amikor már mindenki akkor és azt játsza ki ami PONT tökéletes az adott szituban az már több mint gyanús volt.

    ÉS direkt utóbbi pár meccsen néztem amit írtak is itt, hogy pontos időközönként üt a lényekkel ebből lehet felismeri és tényleg, nincs semmiféle időeltolódás, olyan mintha be lenne makrózva előre a támadás és sorban lejátszaná csak. És valós időben generálja neki a kártyákat a rendszer, hogy éppen abban a helyzetben mi az ami megmentheti ez a gusztustalan. Egy példa csak a sok közül: Ironbark Protector-t kirakum druiddal a sokadik körben, üres a tábla, üres a keze, van 5hp-ja.... ő köre jön, húz egy lapot és naná, hogy egy hard remove, vagy mind control, vagy brutál heal, de biztos, hogy nem egy hétköznapi lény, mondjuk egy Shieldmasta vagy BÁRMI más. Ha heal, akkor győgyít, én ütök, túléli, DE a következő körben kirakok még egy Jetit... így van 2 lényem az asztalon, neki semmi, üres kéz, húz egy lapot és...... naná, hogy lay on hands ezzel gyúgyul, húz még 3 lapot és azok között naná, hogy van taunt meg további gyógyító lapok, fegyverek, majd megnyeri. És ez tényleg csak egy példa a nagyon sokból, hogy egyszerűen úgy és akkor jönnek pont azok a lapok amikkel pont kijön a bajból. Eddig azért ilyen nem volt és hangsúlyozom, hogy RANK 20-on mindez....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák