Új hozzászólás Aktív témák

  • sagem

    addikt

    válasz SLYM #20584 üzenetére

    Azt nem akarod elfogadni, hogy lehetsz te a legjobb player a világon, egy alappaklival akkor sem jutsz messzire, s ez nem csak a HS-ra hanem az összes hasonló kártyajátékra igaz, ezért él ez az üzleti modell már évtizedek óta:)

    Amit Te mondasz az akkor állná meg a helyét, ha mindenki ugyanolyan paklival játszana..mint pl. a póker esetében, ott valóban kijön az idő-tudás (hosszútáv), s még csak új lapok sem kellenek hozzá hogy bebizonyítsd hogy jobban játszol.. Jó játék a HS, nem kell félreérteni, de basszus, mégiscsak egy körökre osztott kő-papír-olló elvű kártyajáték. Nyilván lehet rosszul meg jól játszani, de alapjában véve kell egy "versenyképes" pakli (nem egy olyan kártya létezik, ami gyakorlatilag az egész meccset eldönti egy "fapados" pakli ellen), minden továbbiról utána érdemes beszélni (hogy tudod e használni stb. hiába tudod használni xy paklit..ha nincs meg neked ugye).

    Nincs bajom a játékkal, mert ingyen is lehet haladni, s jópofa, csak erősen casual (ami egyébként nem baj, én is ezért játszom :) ), nem mérhető a komolyabb komplexitású kártyajátékokhoz verseny szintjén. Sokan meg már esportként kezdik emlegetni, ami azért erősen wtf kategória, legalábbis szerintem:)

    [ Szerkesztve ]

    „Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

Új hozzászólás Aktív témák