Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Komi28 #55832 üzenetére

    Biztos hogy voltak rajta fájlok előtte, utólag nem lett formázva a meghajtó?
    Csak mert a mellékelt screenshotok alapján totál üres, mintha eleve nem lett volna rajta semmi. :D
    Tehát nem RAW, nem NTFS hozzáférési probléma, így marad esetleg az ennél az esetnél részletezett probléma. De az utóbbi is csak akkor, ha bekapcsolt gyorsindítás mellett leállított Windows alól lett a megfelelő leválasztás nélkül másik Windowshoz csatlakoztatva a tárolóeszköz és ott rámásolva a fájlok, meg ez is inkább belső és nem külső meghajtóknál reálisabb.
    Ha nem az előbbi a gond, akkor esetleg a fájlrendszer ellenőrzését (első körben ellenőrzést javítás nélkül) lehetne futtatni, az talál-e a hibát, megnézni a külső házban lévő HDD állapotát a HDS programmal, stb.
    Plusz kipróbálni a külső merevlemezeket másik USB-kábellel és másik USB-porthoz csatlakoztatva is, ha 2,5" típusok akkor a stabil USB-s tápellátás biztosításához eleve USB 3.X porthoz javasolt csatlakoztatni, stb.
    A meghajtóikon is eleve abnormális... Nem lett esetleg vírusos a külső meghajtó vagy maga a rendszer, vagy netán 3rd party antivírus szoftver van telepítve és az blokkol rajta valamit, netán az egyedi meghajtóikon autorun.inf fájlt?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák