Új hozzászólás Aktív témák

  • johnny82

    őstag

    válasz johnny82 #28155 üzenetére

    Hali!

    Azt ígértem írok, ha megjöttek a Hama kábelek. Itt vannak. A bekötés: pc - avr - tv, de először csak pc - tv bekötés volt. Most így tudok állítani mindent, hdr-t is be tudom kapcsolni, nvidia beállításokon belül tudom állítani a kimeneti színformátumot és színmélységet is. Ezekkel a kábelekkel már az erősítőn keresztül is 3840×2160-nak látja a natív felbontást a win10. Be tudom kapcsolni a hdr-t, működik. Viszont! Ahogy korábban is írtam, most is olyan problémám van, hogy ha be van kapcsolva a hdr 4K 60Hz-en, akkor a videolejátszás (és maga a kurzor mozgás is) szaggat pc-ről. Youtube vagy vlc, mindegy.

    Kipróbáltam úgy, hogy wifin keresztül játszok le uhd hdr tartalmat a tv-n a pc-ről. Se plex, se serviio, vlc látja a pc win10-en belül megosztott mappáját. Tökéletes. Avr adja a hangot, a tv-n a videó nem szaggat, nem akad (KD65XE8577 android tv, vlc lejátszó). Szóval arra jutottam (ahogy a téma összefoglalóban is le van írva!!!), hogy "a legegyszerűbb megoldás, ha a TV-re bízzuk a lejátszást". :B

    Nem tudom a szaggatás miért van, nem gondolnám, hogy ez a kábel is szar (persze ettől még lehet az).

    Ha esetleg valakinek még van valamilyen ötlete, amit szerinte próbáljak ki, már csak azért is, hogy hátha valaki másnak segítség lehet, akkor ne tartsa magában. ;)

    És még egyszer köszi a korábbi segítségeket mindenkinek! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák