Hirdetés
- Nintendo Switch
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5 Pro teszt
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Android játékok topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
-
GAMEPOD.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz mandju #67636 üzenetére
Változni fog még ez a véleményed hidd el. Túl nagy volt az elvárásod, de majd idővel egyre inkább azt fogod mondani, hogy sokkal jobb az RX (ahogy szokod, megismered).
Mondjuk listaárát szerintem sem éri.
Concept nagyon jó ár / érték arányú, ez nem vitás, de szerintem egy kis idő elteltével nem fogod bánni, hogy lecserélted. -
mandju
senior tag
Minden mondatod osztom.
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
Toobee
veterán
XMC-1 Aprilistol, 2k $, es USA gyartas, ez az elso, ami nem rizseknel keszul.
-
z123456789
addikt
válasz bajnokpityu #67621 üzenetére
(#67621) bajnokpityu
Ilyenekre hogyan keresel rá? Van német apró, vagy eBay?(#67622) Tamoo
(#67631) kimi02
Galádok vagytok hogy hülyének néztek.
Volt egy hirdetés. Mandjué. Egy CA-t árul(t) benne. Még most is ott a hirdetés. Belinkeltem, Kimi mondta hogy az már nem aktuális, az övé volt. Ezt nem értettem, mert én nem Kimi hirdetését linkeltem be, hanem mandju-ét. Ami még mindig aktuális. Az apró szerint.Miféle Denon? (4810, annyi pénz a világon nincs! )
(#67633) bajnokpityu
Továbbra is kíváncsi lennék hogy ezek közül a hangfalak közül érdemesebb-e valamelyikkel komolyabban foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz z123456789 #67662 üzenetére
audiomarkt.de, kleinanziege,v mi a szösz,meg az elmebaj országonkénti oldalai. itt érdemes a cimet is átállitani, mert nem kapsz meg mindent találatot.
eladó topping dac
-
z123456789
addikt
válasz bajnokpityu #67664 üzenetére
Kösz!
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Szeretnék kérni tőletek ajánlatot, hogy mi az (mik azok) a szett, ami illik a 1912-ed Denonhoz? Szóval, amelyik szintet azért "kötelező" hozzá vásárolni, de nem túlzás, és jó ár/lrtlk aránnyal rendelkeznek. Mégis, merre orientálódjak?
Ami majdnem teljesen biztos, hogy a Denonon kívül fix lesz a rendszerben egy Dynavoice T12 sub.
Hálás lennék a javaslatokért.
(jelenleg JPW 203, JPW cc60, JPW Sonata, Polkaudio PSW100, amit hajt a denon)
Köszi!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
Örülök a válaszoknak!
A Polkkal nem az a bajom, hogy kicsi, hanem az, hogy jellemzően sokat hallgatok zenét (elég széles skáláról), és sok esetben kifejezetten lassú, kicsit brummogós. Valahogy időnként szörnyen zavaró tud lenni a reflex kialakítás, és a "kényszer" elhelyezés miatt, hogy egyes frekvenciák brutálisan szólnak, mások meg alig-alig.
Hogy megérte-e a NAD-ot lecserélni? Még nem tudom. Délután kaptam kézbe, most meg a munkahelyemen vagyok. Gondolhatod, milyen trauma ez a magunkfajtának...
A NAD-dal egyszerűbb volt az élet, az biztos. Ott gyakorlatilag semmiféle beállítási lehetőség nem volt. Bekapcsoltam, oszt szólt szépen. Itt azért elképesztő mennyiségű beállítási lehetőség van, így még nem tudok nyilatkozni egyértelműen.A JPW szett illeszkedne árban/kategóriában? Lehetséges. Annyira azért nem szörnyű vele együtt élni!
Illetve, ami nagyon fontos még, hogy a szoba akusztikailag egy katasztrófa. Lehet, hogy tavasszal költözünk (nem emiatt ), de ha nem, akkor mindenképpen lesz egy kis "csillapítás" meg egy kis "diffúzorozás"
Ja, igen! Egy kicsit jelen pillanatban a pénztárcám súlyosnak találja a Lektorokat. 4 gyerek mellett lassú a haladás ebben a kategóriában...
[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
Sonata-t pofátlanul olcsón vettem, (16000 Ft volt, csak magam csiszoltam, és festettem, most teljesen újszerű) így háttérnek "megfelel". Nekem frontnak biztos nem kellene semmiképp...
Holnap biztos nem fekszem le, ha hazamegyek munkából, mert ismerkedni fogunk a Denonnal. Az után megmondom, hogy mennyire érte meg...
A szobát mindenképp fel kell ruházni, mert visszhangos, azt tudom, de a leglényegesebb kérdés az maradt, hogy akár megfelelő választás lehet kategóriájában a JPW szett ehhez géphez?[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
gyuromoj
veterán
Mivel lebeszeltetek a bogreszettekrol, ezert segithetnetek.
Ajanljatok nekem egy beleposzintu erositot es hozza alkalmas hangfalakat.
Lenyeg hogy passzoljon a TV-mhez+medialejetszomhoz.
Aprorol is megfelel, lenyeg hogy olcso legyen. (50-60k, ha megoldhato)
Esetleg ebben az arkategoriaban inkabb maradjak a komplett bogreszetteknel?
Mozizasra ill. jatekra lenne hasznalva.
Most Logitech X-230-at hasznalok ilyen celra.
Elore is koszonom![ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Patice
nagyúr
-
ricsik
őstag
válasz ricsik #67678 üzenetére
Vagy esetleg az említett bögrék, de ennyiért azokból sem sűrű a választék: [link].
Amúgy ilyen rendszerekkel nincs tapasztalatunk, nem szokás házi mozival egy oldalon emlegetni.Tehát ha rendes mozit akarsz erősítővel és hangdobozokkal, akkor ki kell tolni az összeget, még ha használt piacot is nézzük.
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
válasz gyuromoj #67676 üzenetére
"Aprorol is megfelel, lenyeg hogy olcso legyen. (50-60k, ha megoldhato)"
Te sem gondoltad komolyan, hogy 50-60.000 Ft-ért kapsz valami értelmes, használható megoldást. Ez az ár igen karcsú belépésre is... Bögreszettet ne vegyél, inkább gyűjts még egy kis pénzt hozzá és úgy próbáld meg.
- mozi bolondéria -
-
Valkűr
addikt
Hát sokat segítettetek neki, ezt ne azt ne...Ne gondolkodjunk már más fejével és pénztárcájával. Ennyi van rá neki, tudunk ajánlani vagy sem, ha nem tudunk akkor kár manipulálni, ha tudunk akkor írjunk egy típust. Hihetetlen, h a mai világban már mindent leszarozunk ami nem fél milliónál kezdődik. Nem vagyunk egyformák, az ízléseink sem, de ettől még akad olyan termék amit meglehet ennyiért venni és a gazdáját kielégíti a minősége.
Az megint más kérdés, hogy én sem vennék ennyiért, de nyilván mert kitudok préselni többet egy olyanra ami jobb, de valahol mi is elkezdtük, és nem a milliós rendszerek voltak azok.
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
Valkűr
addikt
Hát miért másért? Annó mikor kezdted te is ilyen segítséget kaptál? Ha arra van idő és energia, hogy mindenről lebeszéljük akkor kell legyen másra is. De ha meg nincs akkor azt kell irni ebben a kategóriában nem tudunk segíteni és kész, és akkor nem rabolja senki drága idejét miközben itt lóg.. De részemről ennyi, csak egy észrevétel volt.
[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
válasz Valkűr #67690 üzenetére
Jó párszor javasoltam már, hogy az összefoglaló elejére nagy, vastag betűkkel ki kell írni, hogy ilyen bögrékkel nem foglalkozik a topik. Így elkerülhetőek az ilyen témák, a kérdező megsértődése, ill. ha nem olvassa el az összefoglalót és úgy kérdez ilyent, akkor csak magát okolhatja a reakciókért.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
TCr
veterán
Igen, olyan segítséget kaptam, hogy pl. az új áron 50-60e Ft-os hangsugárzó szettekkel ne foglalkozzak.
Vettem a fáradtságot, hogy keresgéljek és nem vártam el mástól, hogy idejét és energiáját pazarolva nekem keresgéljen cuccokat.
Nyilván kaptam amolyan segítséget is, amikor konkrét ajánlatokat írtak, de nem vettem zokon az előzőeket sem, sőt!https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
Valkűr
addikt
válasz Dorian #67691 üzenetére
Értem én amit irtok, és meg is állja a helyét. De aki nem veszi ezt a hobbit ennyire komolyan és füle sincs ennyire hozzá az nem ebben a magasabb árszegmensben fog keresgélni. De ettől független még szerethet zenét hallgatni és filmet nézni. Igazából az fog tudni neki ebben segíteni akinek van tapasztalata a bögre szettekben, nem egy, hanem több meghallgatása után. Az tud segiteni aki birtokolt bármit is ezek közül, volt vagy van ilyen árfekvésben terméke. Nyilván egy komoly hifista vagy egy mozirajongó nem fog bögreszettet ajánlani, de csak azért nem mert neki nem tetszik, más az ízlése. DE azt nem tudhatjuk, h mennyi ember van akik ezeket hallgatják és tetszik nekik amit hallanak, még az is lehet tudják és hallják, h van jobb de nem érdekli őket, vagy egyszerűen nem akar többet költeni, de a PC hangszóróktól azért picivel többre vágyik. Én őket is megértem.
-
Warter
addikt
Most mindenki másik mozit néz vagy csak én? Szerintem kapott mindenféle választ. Közte volna olyan is, hogy "vegyél amelyik tetszik", "ne vegyél semmit", "gyűjtögess inkább", "inkább sztereót". Ennek fényében, bőven ki tudja választani, hogy neki melyik az elfogadható.
-
Valkűr
addikt
válasz Warter #67696 üzenetére
Nekem is volt annó, de szerintem nem vagyok az egyetlen. Azért mondtam, h van aki lentről kezdte és tornázta fel magát. Nyilván van olyan is aki egyből 500 ezerért vásárolt. DE hiába mondom bárkinek is, h ne vegyél bögrét, ha nincs több pénze és jelenleg PC hangszórókon zenél. Azért van attól jobb 60 ezerért, ezt lássuk be, még akkor is ha nem ajánlunk semmit ebben az árszegmensben.
[ Szerkesztve ]
-
ricsik
őstag
Elsősorban ez nem helpdesk, hanem szakmai topic, melynek célja általános házi mozival kapcsolatos témák, tapasztalatok kibeszélése. Az, hogy többen próbálunk segíteni a kezdő mozisoknak nem azt jelenti, hogy erről szól a topic. Ha valamit ajánlunk azt jó szívvel, legjobb tudásunk szerint tesszük, ami sokszor nem egyezik a kérdező ízlésével, általa várt válasszal.
-
Dorian
félisten
válasz Valkűr #67694 üzenetére
Én is értem amit mondasz, és egyet is értek: vannak olyan emberek, akiket kielégít a bögreszett hangja és/vagy nem érdekli annyira ez az egész dolog. Nincs is ezzel semmi baj.
De ebben a topikban meg nem ilyen emberek vannak, nincs tapasztalatuk a bögrékkel, így a legjobb szándék ellenére sem tudnának segíteni a köztük való választásban.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- Nintendo Switch
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Parfüm topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest