Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mandju
senior tag
Hi!
Jöttem tiszta vizet önteni a pohárba...
Már másik fórumon leírtam, de akkor legyen meg itt is. Megvásároltam az RX szettet. Sokáig 2 erősítővel használtam. Hol a Pio-val teszteltem, hol a CA-val. Végül úgy döntöttem, hogy a CA marad meg a monitor audiokkal.
Ezt a döntésemet azért így hoztam meg, mert az utóbbi időben többet hallgatok zenét, mint filmezek. A házimozit viszont nem akartam feladni. A CA szerintem sztereóban az MA-val jobb. Legalább is nekem jobban tetszett.
Mozin a Pio a Dalikkal nagyon jó volt, megkockáztatom, hogy az rx-ekkel is komolyabb előadásra képes, mint a CA...
És hogy az rx-ről is essen néhány szó... nem vagyok elájulva. Ha a listaárat kellett volna kifizetnem értük, akkor nagyon csalódott lennék.
Gondolom sokaknak nem fog tetszeni, de az LX82 - Concept párosítás nem sokkal rosszabb, mint a CA RX.
Ha mindkettőt egymás mellett teszteltem volna itthon és azt mondják, adjak 100.000 forintot a Dalikra és enyém lehet az rx, nem mentem volna bele. Pedig nem ennyibe van...Mai ésszel elvittem volna a Dalikat Hivox-hoz és megtartottam volna az LX-et.
Persze kábelezéssel még lehetne javítani, forráscserével, Dac-kal...
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Ukrajnai háború
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Politika
- Gitáros topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest