Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Játékos

addikt

Örülök a válaszoknak! :R

A Polkkal nem az a bajom, hogy kicsi, hanem az, hogy jellemzően sokat hallgatok zenét (elég széles skáláról), és sok esetben kifejezetten lassú, kicsit brummogós. :K Valahogy időnként szörnyen zavaró tud lenni a reflex kialakítás, és a "kényszer" elhelyezés miatt, hogy egyes frekvenciák brutálisan szólnak, mások meg alig-alig.

Hogy megérte-e a NAD-ot lecserélni? :U Még nem tudom. Délután kaptam kézbe, most meg a munkahelyemen vagyok. Gondolhatod, milyen trauma ez a magunkfajtának... :DDD
    A NAD-dal egyszerűbb volt az élet, az biztos. Ott gyakorlatilag semmiféle beállítási lehetőség nem volt. Bekapcsoltam, oszt szólt szépen. Itt azért elképesztő mennyiségű beállítási lehetőség van, így még nem tudok nyilatkozni egyértelműen.

A JPW szett illeszkedne árban/kategóriában? :U Lehetséges. Annyira azért nem szörnyű vele együtt élni! :N

Illetve, ami nagyon fontos még, hogy a szoba akusztikailag egy katasztrófa. Lehet, hogy tavasszal költözünk (nem emiatt :DD), de ha nem, akkor mindenképpen lesz egy kis "csillapítás" meg egy kis "diffúzorozás" :K

Ja, igen! Egy kicsit jelen pillanatban a pénztárcám súlyosnak találja a Lektorokat. 4 gyerek mellett lassú a haladás ebben a kategóriában...

[ Szerkesztve ]

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...

Új hozzászólás Aktív témák