Új hozzászólás Aktív témák

  • titanium_100

    tag

    Üdv!

    Lenne pár kérdésem, kérlek válaszoljatok rá legjobb tudásotok függvényében :)

    1. Kép és hangminőségben van különbség, ha egy adott tartalmat, legyen az film, a TV-n keresztül nyitok meg és játszok le - ezt összekötve közvetlen az avr-rel, illetve ha beiktatom a kettő közé a médialejátszót? Ha a tv képes lejátszani az adott fájlt, akkor mindegy hogy tv-vel vagy médialejátszó segítségével játszom le a tartalmat?


    2. Melyik AVR-t ajánljátok jamo s809 + S810 rendszerhez? ami nem túlságosan extra kiadás de egy erős középkategória ehhez a hangrendszerhez? lehet jobb lenne ha ezüst színben elérhető lenne, valamint azt hallottam, nehezen beszerezhető manapság bármilyen avr. Denon, Marantz, Yamaha, Onkyo márkákat nézegettem.
    3. Van értelme ehhez a rendszerhez az atmos sugárzókat megvenni? Úgy értem érdemben a megfelelő avr-rel tényleg érezhető a különbség, vagy csak akkor lehetne ezt jobban észrevenni ha rendesen a plafonra vagy a falra lenne szerelve az atmos hangsugárzó pár - de ugye a jamo rendszere nem ilyen, hanem az első álló sugárzókra kell illeszteni.

    4. Zenét lejátszva egy többcsatornás hangrendszer hátsó hangszórói is megszólalnak , ha a zene olyan, vagy mindenképpen 2.0 avagy 2.1 eszközöket szólaltat majd meg az avr?

    A tér ahova kerül ez az egész rendszer a nappali, ami hasznos területben kb 18-20nm de maga az egész nappali szoba 35nm.

    Köszi a válaszokat előre is! :)

Új hozzászólás Aktív témák