Új hozzászólás Aktív témák

  • VoidXs

    nagyúr

    válasz mettek #162308 üzenetére

    Persze, ez is opció, de ne egy csatornánként 30 Wattos AVR-ről hajtsd, azt végig limiterben fogja tartani. Volt, akinél végül így hagytam egy nagyon jó full Focal rendszert, mert bőven volt 30 Hz körülig szufla a frontokban, és erősítő is mögöttük, az a 10 Hz pedig nem éri meg a torzítást, amit a házimoziprocis kezelése okozna.

    (#162315) alphamooncam: Hosszabban Garry tölcséreseket hallottam csak, kísérleti darabokat. Nem igazán állták meg a helyüket a saját árkategóriájukban, sokkal jobbak (reflexes Dynák) kerültek a helyükre. Ellenben egyszer koncerten hallottam Void high-endet, az maradandó élmény marad, nem ok nélkül ők a pro hangszórók prémium gyártói. Ebben a szegmensben viszont egész más szinten kell gondolkodni, egy olyan sub darabja 12-16 millió, a 8 kW-os erősítő, ami kell hozzá, még fele ennyi, és a Papp Lászlóba ebből pakoltak 12-t.

    Tranzienst drasztikusan nem EQ-val tudsz befolyásolni, hanem konvolúcióval, amiben egy tetszőleges hangkaraktert szimulálhatsz, amennyiben az rosszabb a te hangszóród képességeinél.

    (#162324) alphamooncam: Semmi más nincs azon a képen, csak egy hagyományos 80 Hz-es crossover, természetesen jó az úgy. Azért a frontra kever, mert azt szemlélteti, hogy hogyan lehet csatornaveszteség nélkül kivinni egy extra vágós láda csatornát, mégpedig valamelyik másik (jelen esetben két másik) útján, ami után utólag egy másik crossover (mondjuk MiniDSP) kerül.

    [ Szerkesztve ]

    W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

Új hozzászólás Aktív témák