Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz dhcodoki #154118 üzenetére

    En nem hallom melyebbnek, sot. Persze ez csak altalanositas, hiszen nem nagyon hallottam azonos aron azonosan jol megepitett kimaxolt refist meg zartat. Egyebkent az a dolog elvi hibas, hogy ugyanakore a hangszoro kore epitenek zartat is refit is, mivel mas hangszoro muszaki parameter kell egyikhez es masikhoz.

    Lehet flamelni, hogy denever fulu, de talan probald ki, hogy hallod e a kis frekit. Ha reflexes a subod, mondjuk jo esellyen csak latod a membrant mozogni, de hang nem jon ki belole, max porthang, de valami jobb fele zarttal probald ki, fogod hallani a kisebb frekit is. Ahogy mindenki hallotta a proban. Es ne keltsd a feszt, segiteni akartam. Eddig.

    Illetve elhiszem,h nem kell refis subhoz jo kabel. Mert ami felrakodik dzsuva a bena subkabelre, annak 50szereset okozza a reflexesseg.

    Dorian, probald ki egy darabbal, es ha tul magasra kell tekerni a hangerot, akkor nincs mese, kell meg egy. Azt csak halkan jegyzem meg, hogy 2db t12 t hangnyomasban siman megvert 1 db f15 rythmik, hiaba a t12 500w, a rythmik meg 370. A rythmik lassabb lesz tole picit, de minden masban sokkal jobb. Es elkeszultem reggel a 2. E15Hp val is. Erre nem bealszik kisfiam?

    [ Szerkesztve ]

    eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

Új hozzászólás Aktív témák