Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz alphamooncam #121033 üzenetére

    Multiplexekben sem egyforma az összes hangsugárzó, fogalmam sincs, ezt honnan vehetted. Az oldalsó és hátsó hangdobozok mindenki számára láthatóak, a "screen"-ek megtekintéséhez be kell kukkantani alulról a vászon mögé. Ember magasságú, hatalmas szekrények. [link]

    Ismétlem, nem maradnak el semmiféle szinttől, csupán más a hangkarakterük, mert más célra, más felhasználásra készülnek. Kicsit utána járhatnál a témának, beszélhetnél évtizedek óta a szakmában dolgozó hangmérnökökkel, stúdióban dolgozó szakemberekkel. Józan ésszel senki nem fog ajánlani házimozihoz, stúdió monitorokat.
    Kábeleket illetően a mérnökök semmit nem tettek meg az általad kinézett hangdobozok esetében. A közgazdászok találták ki, hogy melyikkel olcsóbb a gyártás.
    Hangdobozonként 25 wattos erősítőtől mit vársz? Az a maximális teljesítményük, aminek jó esetben a kétharmada használható ki.

    A bemásolt adatokból kiderül, hogy játékokhoz optimalizált fejhallgató erősítőről van szó. A 114 dB pedig nevetséges, aki elhiszi, az is.

    [ Szerkesztve ]

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák