Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tamoo

    MODERÁTOR

    Egy két embernek úgyis megírnám, de talán beírhatom ide a közösbe is. A sok semmitmondó hozzászólás mellett ez is elfér.

    Tegnap voltam Liszinél. Sajnos.... nagyon jó a GS60 :D
    Még finomabban szól, jobban elkülönülnek rajta a hangszerek, levegősebb mint a GS20. Ha valami házalók jönnének, hogy itt van náluk egy pár tölgy 350-380ért, gondolkodás nélkül szétcsapnám a malacperselyt. :D

    Sztereóval próbálkoztunk. Először HTPC-t kötöttük be (win 8.1, CAD script, Foobar) Cinnamon HDMI-vel. Dune-höz képest (koax) hozott egy picit. Szerintem hajszállal zeneibb, nyugodtabb volt. Aztán jött a DAC (Audio GD Ref5.32 via usb-vel, van damme ic-vel, Klotz usb kábellel). Az is hozott valamennyit... részletek, jobb tér, élethű hangszerhangok. De egyiknél sem volt áll leesős változás. De ez a szint valószínűleg már ilyen. Zsebbe kell nyúlni minden apróságért.
    A végén kötöttük be a PMA 1500AE-t. Egyértelműen más karakter mint a Denon mozivasak. Ugyanazt tapasztaltam mint itthon. Szikárabb, szárazabb. Van amelyik zenének nagyon jól áll, van amelyiknél már sok a fém magassal. Elképzelhető, hogy egy selyemdómhoz jobban passzolna. Részletes, tiszta, jó tér/atmoszféra, jó énekhangok ... szóval eléggé impresszív. Denon AVC melegebb, hosszan hallgatható, nagyon kellemes hang. Cserébe egy kicsit fedettebb. Erő, dinamika mindkettőnél megvolt. Zene illetve kedv kérdése, hogy éppen melyiket hallgatnám szívesebben. Akárhogy nézem, az AVC használt áron továbbra is mindent visz ár/érték arányban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák