Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
bisiz
tag
Próbáltam úgyis, és akkor se volt jó.
PC hdmivel erősítőbe es erősítő hdmivel a tvbe. Fura is hogy a tvt ismeri fel és nem az erősítőt,de nekem a jbl soundbarommal is ugyanez volt sajnos.MSI x570-a pro, Ryzen 7 5600x, BQ Dark Rock pro 4, G.skill DDR4 2x16gb 3200, AMD Radeon 6900XT, Corsair rm650x
-
-
bisiz
tag
válasz VoidXs #72759 üzenetére
Windowsban ki tudom választani az 5.1-et az látszik.
Meg feltelepitettem a Dolby Atmos for home theatert es azt is ki lehet választani alatta de gondolom arra nekünk itt nincs szükségünk.MSI x570-a pro, Ryzen 7 5600x, BQ Dark Rock pro 4, G.skill DDR4 2x16gb 3200, AMD Radeon 6900XT, Corsair rm650x
-
Quqesz
nagyúr
Ha valaki sub-ot keres lesz egy akciós ajánlat:
[link]
Bár a HomeMovie is ennyiért adja akcióban.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
tothjani81
senior tag
Üdv mindenki . S. O. S segítség kellene.
Valakinek eeről vélemény?
https://hu.teufelaudio.com/ultima-40-surround-power-edition-51-set-105950000?q=ultima%2040%20power
Regóta szemezek vele most jó áron van.
Ezt váltaná Heco vitca 5.0 polk hts 10 sub.
Az erősítő Pioneer Sclx 71 az marad.
Mozi zene vegyesen a használat kb 21 nm szobában.
Köszi előre is
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
embe
nagyúr
válasz tothjani81 #72764 üzenetére
Szerintem túl sok tapasztalat nincs ezzel a márkával itt. Ritkán kerül képbe.
-
-igu-
addikt
én is csak annyit tudok a márkáról, hogy a használtan vett wharfedale centert az eladó egy teufel hangfal dobozában küldte el, és a macska azóta abban lakik, kisajátította magának
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Khaosz55
addikt
Én sosem halottam még Teufel-t. Mag a márka neve is fura nekem. Az meg főleg, hogy High-End hangsugárzónak nevezi ezt a szettet. Biztos jobb mint a Heco?
Én meghallgatnám vétel előtt, bár gondolom nincs sok esély rá. -
tomisanzero
tag
Szokott lenni valóban megérős BF akció házimozinál itthon? Vennék aktív subot meg két első álló dobozt használtan max 300 környékén, de ha ennyiből tudnék újat is akciózva, az jobban tetszene nyilván
-
VoidXs
Topikgazda
válasz tomisanzero #72769 üzenetére
Szokott, én új terméket csak akkor vettem még.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Zsömica
aktív tag
Nekem volt régen Teufelem - teljesen vállalható német fejlesztés - vannak prémiumabb szériái is, sztem ez is azok közül való lehet az alsóbb szegmensből..!
-
BBéci
legenda
válasz Khaosz55 #72767 üzenetére
Németországban nagyon népszerűek a Teufel hangdobozok, akárcsak a Nubert-ek. Direktben a gyártótól megvásárolhatóak, ezért kedvező az áruk.
Ezek szerint nem olvasol német szaklapokat.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
lacoszka
csendes tag
Sziasztok
Megtaláltam a régi házimozit gondoltam bekötöm érdemes még használni thomson Dpl 560ht tipusú
Ami most van az egy samsung dvd lejátszó beépített 5.1-es rendszerrel
Köszönöm -
VoidXs
Topikgazda
válasz lacoszka #72778 üzenetére
A Thomson egy átcímkézett Dimarson, a modern(ebb) Samsungok nagyobb kategóriák, én hagynám.
Illemtannak rossz hely ez a topik, itt előfordul, hogy értelmes hozzászólás híján csak helyesírást tudnak kritizálni. Jogosságtól függetlenül ez az illetőt minősíti.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Melorin #72781 üzenetére
Az az SVS kb annyit ér, akörüli subok teljesen megalázzák, lásd például a KRK 10s-t. Nincs egy tulajdonsága az SVS-nek, amiben jobb lenne, egyedül a beépített EQ az, amivel rengeteget lehet javítani a hangján, és a konkurenciától senki nem tudja, de akkora felárért már vehetsz hozzá MiniDSP-ből 3-at is.
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Melorin #72783 üzenetére
"Akörül", és egy 150-est hasonlítok egy 400-ashoz, úgy, hogy a 400-as ér kevesebbet. Miért baj, hogy reflexeset hasonlítok egy zárthoz, nem ugyanazt a célt szolgálják? Egy reflexes bármikor visszabutítható zártra akár pár darab zoknival, ha valakinek a lassú hang kell. Mivel pro driverről beszélünk, a KRK úgy is érzékenyebb, így kisebb teljesítményen erősebb. Méreteket is feleslegesen nézünk, mert az SVS a nagyobb.
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Melorin #72785 üzenetére
Nem, erről. Ez az elődje, az újabb még jobb, csak drágább is. Egyébként térfogatra az is kisebb, amit te linkeltél.
[ Szerkesztve ]
-
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Melorin #72787 üzenetére
A zártakat nem azért ajánlják kis szobába, mert jobb lenne a hangjuk, hanem mert jobban elférnek. Legalábbis a normális források, a marketingen nevelkedett újságok nyilván azt tolják, amelyiken több a haszon, ez a zárt. A reflexes a szimulációs kor óta (2005 környéke) legyőzhetetlen, a rosszakról szóló legendák az az előtti korból valók, azok a problémák ma már nem léteznek, csak a portzaj, de az is csak a házi daraboknál, pro-nál (lásd KRK) ilyen nincs.
A KRK alsó frekije úgy 31-33 Hz, hogy nincs benne DSP, így ez a valódi is. Max hangerőn is ugyanúgy szól. Az SVS-nél ez nagyon kis hangerőn EQ-val 19, de olyan korán lefejeli a tápot miatta, hogy ebből semmit nem fogsz hallani. A valódi alja a nagyobb testvérének van 50 Hz környékén. És emiatt az SVS olyan mértékű torzítással szól, hogy konkrétan nem fér rá az ábrára.
[ Szerkesztve ]
-
tothjani81
senior tag
Köszönöm az infókat . Igen tudom itthon nem elterjedt de már annyiszor szemeztem vele, hogy most megrendeltem. 8hetes próbaidőszak van es 12 év garancia. Veszteni valóm nincs ha nem jön be ingyen vissza tudom küldeni és most a szállítás is ingyenes volt. Meghalgatom ha nem tetszik maradnak a Heco-k. Esetleg ha valakit érdekel majd írok pár sor véleményt
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
ctrlaltdel13
őstag
Voidxs:
Milyen jelkábellel lehetne ezt egy stx II-ről etetni 10 méter hosszban, zajosodás nélkül?
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Melorin #72789 üzenetére
A JBL LSR310s jöhet szóba még, mint kicsike, a Klipsch/Monoprice mind gigantikus, a többi versenyzőt meg nem is említeném inkább, belépő szinten senki más nem rúg labdába.
#72791 ctrlaltdel13: Zajosodás nélkül úgy, hogy az erősítőt a PC mellé teszed, és hangszórókábelből veszel hosszabbat. Miután a normális kábel métere 200 forint, ez nem nagy érvágás, bár tény, hogy két 5 méteres Jack hosszabbító olcsóbb. Van ilyenem, sokat nem emel a zajszinten, és teljesen vállalható, de a kérdésed az volt, hogy zajosodás nélkül. Ha ezt az 1-2 dB zajszint-emelkedést bevállalod, jó az olcsó hosszabbító.
-
Melorin
addikt
válasz VoidXs #72792 üzenetére
Végül a 10" Monolith v2-t rendeltem meg Micsoda fordulat, igaz?
Tavaly befürödtem a v1 verzióval, kettőből kettő hibás volt, talán még emlékszik rá valaki. Teszek egy újabb próbát, hátha ezzel a v2-vel már semmi gond nem lesz. Ez még az a méret amit be tudok paszírozni a szobába.
A KRK-t sajnos csak olyan helyről tudnám megrendelni ahová a visszaküldés nem egyszerű (egyszer már befürödtem vele), a Monoprice pedig példátlan ezen a téren.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz tothjani81 #72790 üzenetére
Szép kis csomag lesz. Ki szállítja, és mennyiért?
-
titanium_100
tag
Üdv!
Ha filmezek, vagy zenét hallgatok az 5.1es rendszeremen ( denon X1700) azt veszem észre, hogy ha a tv hangbeállításánál az adatfolyamot Dolby Digital, vagy Dolby Digital +-ra állítom a mély alig szól, csak tényleg a le-leg-legdurvább akció jeleneteknél. Ha DTS-re állítom, akkor szépen együtt él a zenével, a filmvilággal mindennel, a mélynyomó is (persze nem tulzóan, de lehet érezni pl egy zene közben is, míg a Dolby verziókkal nem. Ennek mi az oka? Egyszerűen ezek ilyenek, vagy valami beállítási probléma lehet? Kicsit többet vártam a Dolby-tól.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest