Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz zsoika #44051 üzenetére
Belépőben én sem láttam XLR-t, de a válaszom általánosságban vonatkozik az aktív szubládákra, ahogy a kérdés is.
Nem értem, miért volt fontos ez a megjegyzésed? Majd amikor megvette a mélynyomót, olyan kábelt fog választani hozzá, amilyen szükséges. Nyilván nem XLR-t RCA helyett.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
hcs57
őstag
Az egyik regionális fórumban olvastam ezt: [link]
Szerintetek ez s ilyen lenne?Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
arcitec
addikt
Hát ez igazán szak kérdés a részedről. Részben lehet akár igaz is, attól függ milyen szemszögből nézzük.De mint minden fórum nem tudja egy adott ember stílusához igényéhez igazítani magát. Magának a kérdezőnek kell tudnia eldönteni mit vegyen figyelembe és mi mellet haladjon tova. Ez is olyan mint az élet, vagy a demokrácia szabadsága, nem vezetnek kézen fogva.mindenhova, ha már elhagyta valaki az óvodát.A net-en lévő sok sok (hír) anyagból is el kell tudni dönteni , mi az egyén számára hasznos, vagy akár az igaz.Némi analógiával élve a GPS-re sem szabad ész nélkül hagyatkozni.... stb stb ... No és türelem, ismeretek értelmezése,türelem, ismeretek megszerzése stb .. Sok esetben egy rendszerezet akár egyetemi anyag sem mindig feltétlen hibátlan, nem itt a "tapasztalati" vélemények sokaságában-sokféleségében ..
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
hcs57
őstag
válasz arcitec #44055 üzenetére
Kezdjük az összefoglalóval. Több ember munkája van benne, sok információ, ami az elinduláshoz segíthet, de azzal, hogy "ökölszabály", vagy adott nm-hez mi kell, már nem tanácsolnék ennyire sarkosan. Ezek igazak akkor, ha otthon akkora hangnyomással akarok mozizni, mint az ajánlatot írók.
Nincs ezzel semmi gond, de nem vagyunk egyformák. Nekem pl. nem a hangerő a lényeg, hanem a hanginformáció, ami lehet zörej, durranás, zene, vagy párbeszéd.
Nem tudnék így nyilatkozni senki felé, hogy ez ökölszabály, - inkább csak ajánlás, mint az iparban is a szabvány, az is egy ajánlás.Lehetne ezt folytatni, fontos a tapasztalat, de ezeket csak saját magunknak tudjuk 100%-ban etalonnak tekinteni, másnál másak a körülmények, az igények, s az anyagiak.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
hcs57
őstag
válasz zsoika #44057 üzenetére
S az eredmény az lett, hogy minden maradt a régiben.. ha valaki ide téved, mert szeretne többet, mint a tv hangszórói, az vagy követi az itteni ökölszabályokat, vagy elsunnyog a gondjaival. Ez így jó? Ezzel azon a problémán segítünk, ami miatt ide fordult? Szerintem nagyon nem. Nem trollkodásnak szánom, inkább a fórum használhatóságának javítása céljából, hogy többen vegyük hasznát.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
zsoika
addikt
"ha valaki ide téved, mert szeretne többet, mint a tv hangszórói" Az választ kap amit v.megfogad, v.nem...
Konkrétan nem tudom melyikre gondolsz, de a legutóbbi ilyen kérdezőnek linkeltem nem 1 lehetőséget.
Szabad neked is válaszolni azokra a kérdésekre (ahogy neked tetszik, ahogy te gondolod stb..) és nem mások válaszait elemezni. -
hcs57
őstag
válasz zsoika #44059 üzenetére
Többen írtak nekem privát üzenetet azzal, hogy a fórumban ezt meg sem meri kérdezni. Meg tudtuk beszélni.
Sokkal korrektebb lenne ez a fórumban, hisz ide való, de nem merik. Ők azok, akiknek szerényebb igényük, lehetőségük van, s szívesebben veszik, ha csak annyit segítünk, amennyit kérnek.
Maradhat így is, s csöndben olvasunk.Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
MCs88
aktív tag
Sziasztok,
Az utóbbi időben azzal kűzdök, hogy a mélynyomó kikapcsolt házimozi erősítővel is világít, hogy kap jelet. Eljutottam addig, hogy ha a TV és az AVR nincs összekötve HDMI kábellel, akkor helyreáll a rend, csak ez nyílván nem játszik. A kérdés, hogy mivel tudnám ezt megoldani. Az összes eszköz 1 eloszóba van bedugva, a TV és az AVR 2-eres, nem földelt tépcsatlakozóval rendelkezik, a mélyomónak földelt a tápkábele. Az AudioQuest-nek vannak olyan sub kábelei amin van földelés csatlakozás, ez segíthet? Mire érdemes kötni egy ilyen kábelnek a földelését?
[ Szerkesztve ]
-
hcs57
őstag
Azt írod, az utóbbi időben.. akkor ez mindig volt így? Mióta van így? Mi változott, amióta ez így van?
- talán ezek a kérdések segítenek rájönnöd, mi okozza.
A földelés ezen nem segít.Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Dorian
félisten
A link igazságtartalma valós. Majd minden topikra igaz, hogy a kemény mag túlgondolja a kedvenc hobbiját, olyanok ezreivel problémáznak, amik az átlag felhasználó számára lényegtelenek lehetnek.
De ez minden ilyen klubra, társaságra igaz. Biciklis klubban is biztos alkalmatlannak tartják a kemping biciklit, vidéken mégis tízezrek használják közlekedésre és az ő céljaiknak megfelel.
A szaktopikokban elmondják mi lehet az optimális, a fórumozók pedig felnőtt emberek, akik remélhetőleg képesek az információkat a saját igényszintjüknek megfelelően értelmezni.Amúgy a hangminőség fontos része a hangerő, hiszen nagy részt az határozza meg a dinamikát.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
hcs57
őstag
válasz Dorian #44065 üzenetére
a kemény mag túlgondolja a kedvenc hobbiját, olyanok ezreivel problémáznak, amik az átlag felhasználó számára lényegtelenek lehetnek. - Pont ez miatt indítottam ezt a felvetést.
A fórum kemény tagja néhány személy, ezért egy "Házimozi belépő szinten" nem erről kellene szólnia, hanem arról amiről a többség (a belépők.. átlag felhasználók) igénye és nekik lényeges témákról.Ha ez itt nem valósítható meg, akkor egy másik fórumot kell nyitni a "pórnépnek". Szerintem.
Amúgy a hangminőség fontos része a hangerő, hiszen nagy részt az határozza meg a dinamikát. - ez igaz, egy bizonyos hangerőig, vagyis addig, amíg teljes részletességgel hallom a leghalkabb részt is, az szerintem elég.
Másnál ez nem elég, ő hangosabban hallgatja. Így ez nem abszolút érték.Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
MCs88
aktív tag
Azt tudom, hogy erre figyeltem amikor megvettem a sub-ot nagyjából 1,5 éve és nem volt ilyesmi. Most pár hete meg feltűnt, hogy miért világít zölden a led órákkal azután, hogy kikapcsoltam az AVR-t. Közben tovább próbálkoztam és a Telekomos IPTV box-ot ha lehúzom a TV-ről, akkor megszűnik a probléma (ez direkben a TVre van kötve és nem az AVR-re).
-
Zolom89
senior tag
Ami a kávézós topikba megy az egy vicc.
Van egy két sznob aki az odatévedőket akik érdeklődnének egy 40-50K -s főzőről, egyből leszólja és elhordja hogy az szar gagyi stb stb.. 100k felett kezdődik egy főző amiből már lehet inni, de azt is csak úgy ha 70ezres darálóval nyomod le előtte a babokat... Annyira irritálnak ezek hogy inkább nem olvasom a topikot már, nem akarok személyeskedni, semmire nem vezet. De nyilván ha valaki 40ezeré akar venni egyet nem érdekli a 100+ ezres készülék, mert nem az az igénye, csak érdkeli hogy 40ezeré mi éri meg.
600ezres tv-m van, vagyis volt ennyi mikor megvettem erre volt igényem, pénzem. Ha egy 100ezres hangtechnika bőven elég nekem nem veszek 200-ért mert az jobb mint az olcsóbb, hát nyilván jobb csak nincs rá szükségem Ilyen egyszerű ez, nem kell túlragozni..[ Szerkesztve ]
“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
BBéci
legenda
válasz Zolom89 #44069 üzenetére
Kávégépre sokallod a 100000 forintot, viszont telefonra kiadod a háromszorosát.
Ha nem inged, ne vedd magadra: a kávégépet nem tudja magával hurcolni és mutogatni az ember, mint a telefont.
A telefonom 4 éves, újkorában 40000 forintba került és mindent tud, amire szükségem van.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
blakey
titán
A telefonom 4 éves, újkorában 40000 forintba került és mindent tud, amire szükségem van. - egy ennyibe kerülő kávégépre vagy egyéb másra is igaz lehet. Nem kell 100e-t kiadni, hogy jó kávét igyál, nem kell 100e-t kiadni,. hogy legyen egy jó telefonod, stb. El kell fogadni, hogy mindenki másképp vélekedik a dolgokról Eszem ágában sem lenne 30-40e Ft-ot kiadni egy 1,5m-es HDMI kábelért, más meg több 100e-t is hajlandó fizetni érte.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Zolom89
senior tag
Persze hogy sokallom rá, mivel a 40ezres gép is olyat főz amit szívesen megiszok nincs igényem többre. Ellenben a telefonom napi szinten is internet elérés, fényképezés, munkám része is, és erre van igényem..
De pont ez a lényeg, amit írtál.. az hogy Neked elég a 40ezres telefon! És evvel semmi baj nincs, a baj avval van ha be mész egy topikba és tanácsot kérsz, és nem a Te igényednek kapsz, hanem azt mondják hogy hagyd is azt a 40ezrest vegyél inkább egy min. 100ezrest mert az sokkal jobb, remélem érted hogy ugyan ez a helyzet akár ebbe vagy egy másik készülék topikjába
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Zolom89 #44072 üzenetére
Ezzel nincs is semmi gond..Teljesen egyértelmű, és valós amit írsz.
Ellenben amikor valaki arról akar megerősítést magának, hogy a házimozirendszerbe nem kell pl mélynyomó, aztán ha valaki ezt nem helyesli, akkor az már sznob úrihuncut, mert ugye a mélynyomó nem más mint eltúlzott igényszint..
-
Zolom89
senior tag
válasz #98221312 #44073 üzenetére
"Ellenben amikor valaki arról akar megerősítést magának, hogy a házimozirendszerbe nem kell pl mélynyomó, aztán ha valaki ezt nem helyesli, akkor az már sznob úrihuncut, mert ugye a mélynyomó nem más mint eltúlzott igényszint.. "
Teljesen egyetértek, aki nem ért hozzá is ide jön segítségért fogadja meg vagy ha nem ne okoskodjon bele!
-
BBéci
legenda
válasz blakey #44071 üzenetére
Azért nem igaz, mert a jó darálótól és géptől finomabb lesz a kávé. Saját tapasztalatom, végigjártam pár lépcsőfokot, mire eljutottam a mostani felállásig. Sőt, még nincs vége a fejlesztéseknek, mert kell PID a gépbe, hogy mindig pontosan az adott keverékhez illő, ideális hőfokon történhessen az eszpresszó készítés.
(#44072) Zolom89
Az internet elérés számomra is fontos, azt tudja a telefonom. Fényképezni 2005 ősze óta tükörreflexessel szoktam.
Akkor lenne elfogadhatatlan a 40000 forintos helyett 100000 forintost ajánlani, ha a plusz pénzért nem kapnék semmi olyan többletet, ami számomra fontos. Vagy akkor, ha kiderülne, hogy az olcsóbbikkal nem tudnék az ország minden lefedett pontján telefonálni, csak a drágábbikkal.
Tehát, amennyiben valós szempontok és érvek hangzanak el a drágább mellett, akkor rendben van. Visszatérve a kávéra, teljesen egyértelmű és megcáfolhatatlan, hogy az olcsó vackokhoz képest a 70000 forintos, vagy drágább darálók használatával az elkészített ital minősége javul.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
mpo
veterán
válasz Zolom89 #44072 üzenetére
A kávé ízlés kérdése, mint a sör, ráadásul sokféle szemes kávéból lehet főzni.
(barátom megkért, keressek neki kávéfőzőt, egy Boscht választottam, nála iszom a legjobb kávét).ugyanez a helyzet akár ebbe vagy egy másik készülék topikjába
A médialejátszó topikjában nem tapasztaltam, hogy csak a drága a jó.
[link]Kávéfőzőnél bonyolultabb műszaki cikkeknél az elvárásoknak kell megfelelnie egy készüléknek, ha a nagyon olcsóból hiányzik egy fontos funkció, akkor sajnos a drágábbat kell venni, legyen az tévé, házimozi, router vagy médialejátszó.
[ Szerkesztve ]
Ha érted, akkor már elavult.
-
BBéci
legenda
"A kávé ízlés kérdése, mint a sör, ráadásul sokféle szemes kávéból lehet főzni."
Nem erről volt szó, hanem arról, hogy egy adott kávékeverékből milyen eszközökkel lehet kihozni a maximumot.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
blakey
titán
De igaz, mert igényként merül fel a megfelelő kávé vagy más esetében a telefon, nem kell megmagyaráznod, hogy mitől jobb egy kávé egy 100e-s készülékben ahogy másnak sem, hogy mitől jobb egy 100e-s telefon. Hidd el, ugyanarról van szó. Én is sokmindenen végigmentem, és ennek eredményeként mindenből tartom a középsztintet, nem veszek gagyi lejátszót, telefont, kávéfőzőt, TV-t, autót, stb. Igyekszem mindenből tartani a minimum középkategóriát, mert nekem erre van szükségem, a többi már pénzpazarlás lenne számomra de ettől még van aki a 300e-s telefontól lesz boldog és a 10e Ft-os kávéfőzővel készíti a napi kávéját és van aki a 300e-s kávéfőzővel kézíti a napi kávét de megfelel számára a 10e Ft-os nem okos telefon. Amivel te megmagyarázod a finom kávé titkát ugyanazzal megmagyarázzák számodra a jó telefon mivoltát és amíg te nem kapod meg a jó kávédat egy 40e Ft-os készüléktől úgy másnak nem lesz elég a 40e Ft-os telefon tudása sem, ettől még lehet valaki boldog.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
mpo
veterán
Utólag szerkesztettem az előzőt.
Értettem, de akkor is szubjektív lesz, ha a maximumot kihozod a kávéból, mert többféle íz van a kávéban, egyikünknek tetszik, másiknak nem.
Arra gondoltam, hogy például a mélynyomó alsó tartománya mérhető, a DTS-t tudja-e egy eszköz, ezzel szemben a kávé nem mérhető egzakt módon vagy legalábbis nem szokták otthon mérni. Ízlik vagy nem.A cseh sört veszem (nem 599 kezdetű vonalkóddal).
Tegnapelőtt olvastam (nyilván nem etalon a kávéteszt, ez is szubjektív, az eredménye sem mérvadó).
[link]Ha érted, akkor már elavult.
-
blakey
titán
A cseh sört veszem (nem 599 kezdetű vonalkóddal). - én meg a belga söröket veszem, 8-10%-osak, azok nagyon finomak, igaz drágábbak is. Nem lehet sokat inni ezekből cserébe jó érzés meginni 1-2 dl.
-
-
calvin20
tag
Sziasztok!
Vasaroltam egy Klipsch r100sw tipusu melynyomot. Egy H/K AVR 132 hajtja.
20nm-es szobaban hasznalom. Kulonos szamomra, hogy tul erosek a melyhangok. A hangero szabalyzojat vissza kellett vennem 2es allasba. Olyan mintha tul nagy jelet kapna. Minden hangot egy bugo utohang koveti. Nincs ratolva a falra. Egy In-akustik premium y kabellel van bekotve az erositobe.
Tudnatok otletet, tippet adni hogyan oldhato meg ez a dolog?
Koszonom!
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz calvin20 #44083 üzenetére
Ha túl erősnek gondolod a jelszintet, akkor csökkentsd!
Mi a bánatért használsz Y kábelt, amikor a szubládának van LFE bemenete???
A búgó hang oka lehet még a lejátszó és a film minősége, de akár az erősítőé is.Megtisztelhetnéd a topik tagjait azzal, hogy ékezetes betűket írsz! Semmiféle kifogás nem elfogadható!
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Dorian
félisten
-
törölt tag
válasz calvin20 #44083 üzenetére
Mindössze 20-30cm áthelyezés, illetve hallgatóipozició váltás, képes jelentős változást okozni a mélytartomány érzékelésében.
Nemrég húztam 20cm-el előrébb a kanapét, illetve toltam hátrább a mélynyomót, makd újramértem 5 pontban.
Remek eredményt kaptam, szóval érdemes kísérletezni ezzel is..
-
Chris1983107
tag
Sziasztok!
Láttam itt korábban, hogy páran már rendeltetek innen:
Mivel én az angolos vonalat erősítem inkább, így kérdezném, hogy továbbra is működik innen a Magyarországra történő rendelés? Esetleg azt tudjátok, hogy mennyi a szállítási díj? Esetleg van valami amit érdemes tudni ebből az üzletből történő rendelésről? EU-ból EU-ba jön, így akkor nincs rá semmi extra költség, ugye?
Előre is köszi!
-
törölt tag
válasz calvin20 #44088 üzenetére
" Így is kettes állásban van már a potmétere. Lejjebb tekerve már szinte elhalkul. "
Biztos, hogy elhelyezés, illetve akusztikai probléma okozza a jelenséget.
Mindenképp próbáld orovsolni a dolgot, mert brutálisan haza tudja vágni az élményfaktort.
Arról nem beszélve, hogy iszonyat fárasztó/bántó filmet nézni úgy, hogy a mélyből több van mint kellene. -
BBéci
legenda
válasz calvin20 #44087 üzenetére
A házimozi erősítő kimenő jelszintjének csökkentését javasoltam, nem a szubláda érzékenységét.
Igen, hátrányt jelent, ha van LFE bemenet, akkor azt kell használni.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
s7evcsenko
addikt
Jó reggelt!
Érdeklődnék, hogy van-e megoldás arra, hogy egy 5.1-es kábeles hangfalszettet kiegészítsek 7.1-re, de a plusz 2 hangfalnak, amit mögém, hátra tennék, vezeték nélkül kellene megszólalnia.
Valami ilyesmi megoldásra gondolok (Klipsch WA-2).
Van erre esély?
(Denon AVR-X2500H az erősítő)[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Calogero
addikt
Sziasztok!
Még új vagyok ebben a topciban, és teljesen kezdő, ezér tanácsra véleményre van szükségem.
Adott az alábbi 15nm-es szoba ,
A kijelző: LG65E8PLA Oled TV
Amiről nézném a filmeket: Egy épített HTPC (Asrock J5005+8GByte Ram + SSD+HDD+ODD+WIN10 Pro)Erről szetről szeretnék véleményt kérni.
1 pár Jamo S 807 frontsugárzó pár
1 pár Jamo S 801 polcsugárzó
1 db Jamo S 81 CEN centersugárzó
1 pár S 8 ATM atmos sugárzó
1 db S 808 mélysugárzó
1 db Yamaha RX-V585 házimozi erősítő
plusz adnának hozzá 2db ilyen kábelt: [link]Filmnézés: DVD, Blue-Ray
Zenehallgatás:Minden féle de elsősorban Rock + MetálA segítégeket, véleményeket előre is köszönöm.
-
junior19
senior tag
válasz Calogero #44093 üzenetére
Hali!
Ekkora szobába és ilyen elrendezéssel én biztosan nem raknék álló hangsugárzót előre. Ha ennél a sorozatnál szeretnél maradni, akkor inkább egy polc doboz előre is, ha van akkor nagyobbat, mint amit hátra raknál. A centerből viszont inkább a nagyobb centert raknám, ez a 81-es nagyon karcsú, főleg ha maradsz az álló front vonalon. Ha beleférne a büdzsébe, akkor a C sorozatból választanék két pár polcdobozt, s centert.
codec project
-
törölt tag
válasz Calogero #44093 üzenetére
Ezek a Jamók elég jók ált használatra, nagyobb erősítőt is simán elviselnek (sőt lehet igényelni is fogják, de azt te fogod meglátni használat közben). Én ajánlanám de az S807 konkrétan leordítja majd a fejed. lehet jobban jársz ha ez erősitő mellé csak a 2 kisebb párt és centert viszed el, vagy ha csak egyben eladó (és bekötés után azt mondod: igazam lesz) akkor a két nagyot meghirdeted és el fog hamar kelni reális áron.
-
rayoliviero
veterán
Ha zenét hallgatok a mélyláda nem kapcsol be automatikusan, az mitől lehet? Extended stereon sem, pedig rengeteg mély van a számban, amit hallgatok. Az erősítőn kipróbáltam, ha felveszem a subot maxra, akkor sem.
-
I'am Dony
őstag
válasz rayoliviero #44097 üzenetére
A frontok large beállításon vannak small helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mercedes topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest