Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz kzoltaan #32139 üzenetére

    Kaptál dobozra is egészen konkrét javaslato(ka)t. Arra is konkrét válaszokat kaptál, hogy a nem kérdezett egyéb tényezők miért rosszak, ha rosszak, miért jók, ha jók, miért használhatóak, ha használhatóak, miért használhatatlanok, ha használhatatlanok. Mindenre kaptál választ. Nem mindenre egyformát mindenkitől, de mindenre eddig konrét választ kaptál, arra is, amit kérdeztél, és arra is, amit nem kérdeztél.
    Azért lenne jobb más hangszórókkal, mert
    1. Jobb ár-érték arány - ez nem érdekel téged, kilőve. Nem is súlyos kérdés számodra.
    2. Jobban szól - nem érdekel téged, kilőve. Nem is súlyos kérdés számodra.
    3. Jobban hangsugárzóba tervezhető hangszórók - nem érdekel téged, kilőve. Nem is súlyos kérdés számodra.
    4. Nem illeszkednek egymáshoz optimálisan - nem érdekel téged, kilőve. Nem is súlyos kérdés számodra.
    5. Alkalmatlanok a kijelölt keresztváltóhoz - ez valójában fordítva van, a kijelölt keresztváltó alkalmatlan a hangszórókhoz, de a royal flush kedvéért így mondtam. Ez a probléma kilőhetetlen, mert a kijelölt keresztváltó alkalmatlan ezekhez a hangszórókhoz. Alkalmatlan. Ha egyenkeresztváltót akarsz a háromutas hangdobozodhoz a szóbanforgó hangszórókkal, akkor másik egyenkeresztváltót kell választani, mert az általad választott alkalmatlan ezekhez a hangszórókhoz.

    Dobozra is kaptál konkrét javaslatokat, és mivel nem értesz hozzá, és nem is akarsz érteni hozzá, vagy elhiszed valamelyiket az ellentmondó javaslatok közül vagy tovább lamentálsz, de mivel nem értesz hozzá, és nem is akarsz érteni hozzá, meg vagy lőve az ellentmondó javaslatok közti választásban is és a további lamentálásban is, mert mi alapján teszed. Patthelyzet, lépni te tudsz a patthelyzet feloldásáért. Lásd még #32141szazbolha első két főbekezdése.

Új hozzászólás Aktív témák