Új hozzászólás Aktív témák

  • niof

    addikt

    válasz Tulkas #21013 üzenetére

    Hát, ha ebbe belevágsz...
    Régebben itthon az ATC Trade forgalmazott ScanSpeak/Seas cuccokat, de erősen megcsappant a készletük, ahogy elnézem. Esetleg vedd fel velük a kapcsolatot, hogy be tudják e még őket szerezni, és ha igen, mennyiért. De amúgy úgy látom, nem szerepelnek a hivatalos viszonteladók listáján.
    Amúgy olcsóságra ne számíts ScanSpeak cumók esetén! Troels cuccai nem arról híresek, hogy olcsók, elég jó minőségű alkatrészekkel (meg minden egyéb) dolgozik, szóval ha ezt akarod utánépíteni, és hasonló eredményt szeretnél elérni, mint ami az oldalán van, akkor kb. ugyanazokat a cuccokat kellene bele megvenned. Ha csak a Jantzen kondikat nézzük, akkor azok sem olcsók!
    Nem tudom, hogy mennyi a kereted rá (vagy mi neked az olcsó), de ez olcsón nem fog sikerülni!
    Amúgy az oldalról meg lehet rendelni kit formájában, olcsóbb és drágább kondikkal egyaránt.
    A sima Standard Z Cap kondikkal 626 Euro a komplett szett, a Superior Z kondikkal 775 Euro. És még nincs meg a dobozod hozzá. Szóval durván 200, vagy 250K, attól függ melyik szett kell, plusz a doboz.
    Ennyi pénzből nagyon jó kis használt dobozokat lehet kapni, olyan tulajoktól, akik vigyáztak rá! Anno én is építgettem, de meguntam (talán majd még építek egyszer, de mostanában nem), és vettem egy ilyet használtan. Imádom.
    Saját kép 1
    Saját kép 2
    Saját kép 3
    Alul az 1000W-os JBL mélyládám figyel. Az is saját építés, egyedi tervezés alapján. :)
    Ez a szimulált átviteli görbéje, és a hallottak kb. alá is támasztják. :))

    Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

Új hozzászólás Aktív témák