Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fero02

    veterán

    válasz shalafi66 #12466 üzenetére

    Az a legszomorúbb az egészben, h mielőtt megvette Tőled az általad módosított braun hangsugárzót nem 2 percet konzultált Veled. Teljes tudatában voltál annak, h mire, mivel és milyen körülmények között akarja majd használni. Ugyanígy teljes tudatában voltál annak, h mik a hangsugárzó korlátai. Persze szépen csengő mm-eket mondtál lineáris kitérésre, kár, h semmire nem használható ennek fényében sem. Had kérdezzem meg zárójelben, h az általad készített és a youtube-ra feltöltött videónak miért nincs hangja? Ugyanez igaz egy másik hsz-ra is.Nem tán azért, mert a szélzajon és a csévetest lekoppanásokon kívül gyakorlatilag semmi mást nem lehetett volna hallani? Ja nem, bocs...nem volt mikrofon a fényképezőgépben. Hátpersze. Ennek ellenére bátran ajánlottad neki. Miután pedig elkezdte sorolni a bajait, akkor jöttél a szokásos ködösítéssel, mellébeszéléssel. Ez azért egy hangsugárzó tervező és gyártó szakembertől (?) kicsit fájó.

    Ugyanez az én esetemben is elmondható. Tudtál mindent, h hol és hogyan akarom használni. Viszont esetemben sem mondtad egy árva szóval sem, h pl.: figyi, most bajok vannak a ragasztással az üzemben, inkább várj még egy másik szériára, vagy ajánlok egy másik hsz-t.

    Vagy itt van a dupla tekercses szintén általad készített hsz. Ez is olyan hangos, h elképesztő. És sajnos itt sem a dB-ek repkednek, hanem a jól megszokott szélzaj, mint ami a braun-oknál is jelen van. De hogy ne csak a mi bajaink legyenek mindig a témák. Az itt fórumozók között is van olyan tag, akinek szintén H2000 (vagy annak általad módosított) termékkel van/volt baja. Nem fogok neveket mondani, aki akar majd felszólal. Bár kétlem, h bárki is hangot adna a bajainak, mert mostanában olyan emberke is bekerült a bűvkörödbe, aki eddig hasonló véleménnyel volt, mint Én, vagy Laci barátom. Vagy csak egyszerűen nem kíváncsi a sok mellébeszélésedre, amit persze mindig meg tudsz indokolni érvekkel. :o

Új hozzászólás Aktív témák