Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Inhouse

    őstag

    válasz Inhouse #72266 üzenetére

    Megszületett. :)
    Ahogy néztem a rajzokat, tényleg csak akkor kell a műanyag gyűrű távtartó a TV és a konzol közé, ha indokolja valami, amúgy supp rá és kész. Nem raktam alá.
    Hogy topichű legyek, van egy kis piros szigszalag a 230V-os kábelen... Raknom kellett valamiből egy ideiglenes hosszabbítást, hogy elérjem oldalról és be tudja dugni a helyére a dugót. Anno logikusnak tűnt, hogy a fali tartó közepén hozzam ki a cső végét. Egyébként egy akrobatika a csatlakozók helyére dugdosása. Persze, az alját el lehet húzni a faltól, de úgyis alig van hely, én még 30mm-el kedvezőbb helyzetben vagyok. Egyszer le kellett emelni, hogy beállítsam a vízszintet, de amúgy klappolt, jól számoltam.

    Topichű még a hegesztés a másik oldalon, illetve a zártszelvény festése...natúr! :) Majd nyáron letüsszentem, ha rászántam magam, hogy levegyük még egyszer.
    A másik tartó kellett volna sógoroméknak, de nem jó, mert ez 37"-tól van, nekik meg 32" van. Bakker, ez meg 4db 32"-os! :) Képen nem látszik olyan nagynak, mint a valóságban. Nem írták sehol, de HEVC kompatibilis, behangoltam a földit is. Elfáradtam...ez már a kor! :)

    Üdv Inhouse

Új hozzászólás Aktív témák