Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Inhouse #70454 üzenetére

    Ez jól hangzik. Kellene valami, ami viszont a donor akksit lelövi mondjuk 11,5 V-nál.
    A 100 Ah akku kb 3 hét alatt merül le, mire nem indul az autó (10,5 V környéke) és 2-3 napig töltöm Lidl-ös akkutöltővel, mire teljesen feltölti.
    Ha 8-10 óra alatt hetente egyszer szintentartásnak rátöltve elég neki a 60 Ah-sról, akkor már boldog vagyok.

    inf3rno: társasházi teremgarázs, kb 100 hely egy szinten. A közelebbi konnektor van 30 méterre, kábeltálca nincs, padlón nem vihetem, automat oltóberendezés csövezésén elég parasztos és amúgysincs kedven ott hagyni a kábelt. Ráadásul közös költségből fizetjük a fogyasztást, tuti meglincselnének érte, mert nem egyszer kell feltölteni.
    Amúgy van olyan töltőm is, amiről bikázni is lehet, de a 6A-ra biztosított konnektor kismegszakítóját levágja, az meg el van dugva egy bezárt helyiségbe.

    Barret001: nem akarom kivenni az akkut, az elmúlt fél évben 5× vettem ki, mert lemerült. Meguntam. Akku nélkül a sofőr ajtaja és a csomagtérajtó nyílik, de egyik sem zárható áram nélkül.
    A linkelt megoldásról meg annyit, hogy az előző akkun húsvétkor 2,35 V-ot mértem a névleges 12 V helyett... Ilyen lemerült akku mellé a zsebbika halottnak a csók...

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák