Hirdetés
- Magic: The Gathering Arena
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elite: Dangerous
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 4
- Android játékok topikja
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
köszi a válaszokat!asszem a legjobb a Ribi ph!órumtárs által javasolt lesz
-
Inhouse
őstag
válasz betyarr #65647 üzenetére
Én is kötegelővel szoktam. Passzosra kell a lukat, amúgy is az a jó, úgy vízmentes.
Egyébként nem kell fúrni, lágy az OBO doboz. Csavarhúzóval átdöfni a könnyítésnél és egy kúpos fogóval belenyomva, megforgatni a kívánt átmérőre tágítva. Inkább kicsit kisebbre, aztán a kábelt belehúzva hadd feszüljön.[ Szerkesztve ]
Üdv Inhouse
-
EXIEZ
senior tag
-
betyarr
veterán
ha nem kapok valami olcsóért tömszelencét,akkor maradok a szigiszaginál vagy a gyorskötözőnél.
köszönöm ismételten mindenkinek a válaszokat!
[link] erre még rákukkantanátok?nem túlzás a 3db 3-as elosztó így ebben a formában?igaz,nem lesz minden dugaljuk kihasználva,de az egyikben lesz egy 2,5 kw-os klíma.a többiben csak ledlámpa meg töltő
-
EXIEZ
senior tag
Valaki tákolt már akkuhalott tabletből digitális képkeretet, vagy életre keltette?
Akku beszerzés az nem játszik, mert ehhez nincs akku, még rizsevő barátoktól sem.
az sem gond ha tápról megy, csak jó lenne beüzemelni újra.
tippek? -
creation
senior tag
Akkuként használj egy másik kisebbet ebayről, vagy 18650 és redelj hozzá egy ilyen modult, amivel az akkut töltöd.
[ Szerkesztve ]
"Mert Ő küld 100 csodát, csak Benne Bízz!"
-
do3om
addikt
Bojler vásárlásban jártas valaki?
Hajdúnál mit jelentenek a nevek? Mennyit számítanak.
Aquastic EU-ERP
AQ120ERP
Ezeken Aquastic felirat van de van valami Z jelölés azon hajdú de drágább is.
Sima fali villanyos 120l-es kell.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
rosejbli
senior tag
Érdemes lehet egy ilyenen is elgondolkodni: Ariston Velis EVO. Nem tudom, ilyen méretben van-e, viszont mi most raktunk fel 2 hónapja egy 80l-t, és elég jól bevált. Mikor nincs szükség melegvízre (nincs otthon senki, alszotok), akkor nem fűti feleslegesen, hanem figyeli, hogy mikor van melegvízvétel belőle és az alapján előre felfűti. AMikor nem használjátok, akkor meg a kettő tartályából csak egyet tart melegen, de azt se tűzforróra.
Mi csak zuhanyzásra használjuk 2-en és 40°C-ra van beállítva, de a villanyszámlán nem is lehet észrevenni.[ Szerkesztve ]
-
lemmy71
őstag
Az ECO (Q) és (AQ) Aquastic bojlereknek maga a tartály anyaga vékonyabb lemezből készül (0.1mm az eltérés ) a külső poliuretán hab szigetelése is vékonyabb mint a Z típus jelűek, a hosszuk sem egyforma van pár centi eltérés és cirka 2 kilóval könnyebb az ECO. Árban 10 - 15 ezerrel olcsóbbak és a garancia is más. Hat éve vettünk a szülői házba akkor 3 év volt az olcsóbbra és tán 5 a drágábbra a garancia. Most azt hiszem 2 év mindegyikre, de ebben nem vagyok százszázalékiak biztos, de ha jól tudom lehet plusz garit is kérni hozzá némi kp ért Ismerős volt a kereskedő ő az olcsóbbat ajánlotta, nincs is vele semmi gond, amikor napokig nincsenek otthon kikapcsolják és tökéletesen tartja a meleg vizet, 120 literes a bojler. Teljesítményre egyformák 1800W és a felfűtési idő is azonos, a belső korrózióvédelem mind kettőnél zománcozott. Rajtad áll a döntés melyiket veszed
[ Szerkesztve ]
-
do3om
addikt
válasz rosejbli #65679 üzenetére
Mondjuk ezt sem értem.
Éjszakai áramon baszhatom mit állítok be kifogy a víz és nincs áram várni kell amíg kapcsolnak.
Vagy nem éjszakaira kell kötni. Hogy ebből kijön e még így is árelőny azt nem tudom.Igen, feltünt hogy említenek anyagot, konkrétan nem láttam számot csak hogy a z az yx ból van.
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
Samus
addikt
válasz rosejbli #65679 üzenetére
Nappali, tehát normál hálózatra van kötve? Nálunk elég ramaty a vezérelt áram (sűrűn, de rövid időre kapcsol be), erősen gondolkozom a gázbojleren (nem is értem, miért nem az volt előzőleg, ha már a fűtés arról megy).
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Inhouse
őstag
Nekünk 2 fajta kémény nélküli KF GÁZ KF-125-ösünk volt. A régi is rendben volt működésileg, csak ott még a tartály aluból volt, egy ovál első nyílással, a palást meg vasból. Na ezekkel volt gond, az alu tartály az ovál tisztító nyílásnál elrepedt, lehetetlen volt rendesen tömíteni. A palást meg rozsdásodott. Valószínűleg rájöttek, mert az új változatnál a tartály zománcozott vasból, a palást meg porfestett aluból volt. Ez a tökéletes párosítás. Nagyon szerettem.
Üdv Inhouse
-
Inhouse
őstag
Hétvégén meghefteltem a törött pofájú sarokszorítómat, nem hagyjuk veszni. Balos anyát kellett hozzá venni, de stimmel. Kapott egy kis darab sarokvasat, vágás, hegesztés és vissza a szolgálatba. Működik, tegnap megdolgoztattam.
[kép] [kép]
A következő rettenetet a mi kis városunkban követték el:Üdv Inhouse
-
válasz morfondőr #65608 üzenetére
Jó jó tudom kicsit régi már a poszt és közben lett más megoldás, de ha még nem, akkor valami ilyesmi kéne neked. Vagy megtanítani a gyereket, hogy a dolgaidat nem piszkálja. Nekem anno sikerült.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Krogoth
senior tag
Hali.
Festés/tapétázás miatt lekerült a ledszalag, ezt szeretném visszaragasztani. Ezt mivel érdemes elkövetni?
-
lemmy71
őstag
válasz Krogoth #65696 üzenetére
A 3M kétoldalas ragasztókból létezik félcenti széles hővezetős is de az akkor ér valamit ha aluprofilra vagy valami hőelvezetős fémre ragasztod. Ha csak simán falra vagy fára akkor a [mester stukkó ragasztó] is megfelel 80 - 90 C ig bírja a meleget, én a kábelcsatornát is mindig ezzel ragasztom a falra a fúrás és a tiplizés már a múlté Vékonyan megkened és már ragad is szépen a helyére Vagy FBS ahogy már írták előttem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest