Új hozzászólás Aktív témák

  • Satyricon

    addikt

    válasz bitpork #60238 üzenetére

    E46

    A tompítottra is tettem egy alumínium bögrét, nekem ne világítson feleslegesen :-D
    -----------------
    Még nem is mutattam a reggeli alkotásom: Tegnap gondoltam kipolírozom az első lámpabúrát, mert az egyik kicsit ramaty állapotú volt. Na, neki is álltam, de könnyebb dolgom lett volna, ha a lakk amivel le lett már fújva x éve, nem pattogott volna le 1-2 helyen. Na, levakartam a lakkot nagy nehezen(persze 2-3-400as papír nem volt itthon, csak 60-80-as, 1500 és 2000res) ezekkel kezdtem csiszolni, polírozni. Szegény, fúróm szenvedett eleget, a végeredmény szinte tökélétes lett, ha leszámítjuk a mikromiliméteres brutál térhálós repedéseket rajta, amit csak bizonyos szögből lehet látni. Na lelakkoztam, majd száradás és két perc káromkodás után rájöttem, hogy majd holnap reggel kemény leszek és adok neki hőlégfúvóval, hogy a repedéyek eltűnjenek.

    Hát ma reggel adtam is neki. Szappanos kopott 60-as papírral leszedtem a ráfújt új lakkot, majd húlégfúvóval adtam neki, íme a gyönyörű végeredmény:

    Nem, az nem egy vaku által előidézett fehér fénylő csillogás, az egy kibszott fehér folt a búrán, amit a hőlégfúvó tönkretett(nem én) :DDD szóval ha túl szép a lámpabúrátok szóljatok nyugodtan, házhoz megyek! ;-)

    Sebaj... Majd jólesz postaládának a kerítésre, vagy védőmaszknak, ha flexelnék... Kettő van a háznál, de egyik sincs meg, szóval mostmár lesz! Esküszöm megcsinálom két hét múlva ha szabin leszek! De hogy ne csak gányt mutassak, a napokban majd megosztom veletek egy apró, de profi munkámat!

    (lOo \ (llll) (llll) / oOl)

Új hozzászólás Aktív témák