Új hozzászólás Aktív témák

  • Satyricon

    addikt

    Szevasztok srácok!

    Oltári nagy fába vágtam(vagyis vágom) a fejszémet! Első sorban a nagy zsugák ötleteire, segítségére lenne most nagy szükségem, akik profi módon űzik az ilyesfajta tevékenységeket!

    A történet ott kezdődik, hogy egyik haverom eladja a projektorát(vagy projektorját? :D Na mindegy, nem ez a lényeg :D ), és meg akarom tőle venni! Amivel nem is lenne semmi gond, viszont... A szobám padlás szobába van, aminek a fala elég kicsi a vászonhoz(kb 3m átmérőjű képátlót szeretnék, amihez ez a fal nagyon kicsi). Hogy értsétek, miről beszélek, itt 1 kép:

    A kupiért előre is bocsi mindenkitől! :F

    emiatt én arra gondoltam, hogy a faltól kb 20-30 cm-re kintebb hozom a vásznat, és csinálok neki egy ilyen tartó részt(vagyis egy beépített szekrénnyel egybekötött vetítővászon tartót):

    Egy színű anyagból akarom csinálni mind a beépített szekrény-vászon tartót, mind az alá szánt cd-dvd tartó polcot! Nos, az a gond, hogy beépített szekrény-vászon tartó rész fixen lesz a falhoz szerelve(egyelőre még nem tudom milyen megoldással) van hozzá forgács lemezem, kb 4500x1500 mm-es darab... Az lenne elsősorban a kérdésem, hogy forgács lemezből meg lehet-e csinálni igényesen. Fal színűre szeretném festeni falfestékkel, hogy kevésbé legyen igénytelen kinézete(szóval mintha a fal lenne úgy kialakítva) és erre az egészre megy rá a 2555x1600-as vetítővászon, (aminek ugye 3m lenne az átmérője)

    Szerk.:
    Összefoglalva: Abba kérném a segítségeteket, hogy milyen anyaggal dolgozzak(jó-e a forgács lemez erre a megoldásra), hogy milyen megoldással rögzítsem a falhoz az egészet, hogy atom stabil legyen. Hogy egyáltalán érdemes-e két oldalra kinyitható részt tenni(kb 25cm szélességű lenne a szekrény), vagy inkább az oldalait is csináljam fixre... Nagyjából ennyi lenne a kérdésem.

    Gondolkoztam azon, hogy bútorlapból csinálom, de 1: sajna nem lesz rá pénzem, 2. Azt nem tudom fal színűre festeni :(

    Minden ötletet/észrevételt szívesen fogadok! Nagyon köszi előre is! :K :B

    [ Szerkesztve ]

    (lOo \ (llll) (llll) / oOl)

Új hozzászólás Aktív témák