Új hozzászólás Aktív témák

  • mixi80

    aktív tag

    Köszönöm szépen az eddigi segítségeket!
    1. Azt már biztosan eldöntöttem, hogy Scythe Kaze Server 5,25" lesz, tesztek, minőség tudás(5V-12V tehát teljes fordulaton is mehetnek a ventik).
    2. Azt nem tudom még eldönteni, hogy hátra mekkora 12cm-es legyen 1200vs1600, meg melyiket scythe slip stream vagy s-felx. Slip stream nagyobb légszállítás vs s-flex hosszbb időtartam.
    3. Ugyanez a dilemám felülre is, de ott könnyebb a dolgom, mivel fektetve lesz, ezért golyós-csúszócsapágy kilőve(egy idő után hangos lesz a csapágy, már sokan írtátok), marad az s-flex, de mekkora 1200vs1600. Elől marad a 800-as az bőven elég a vínyónak!
    4. Slip stream-et és az s-flex-et meddig lehet leszabályozni? (rpm, feszültség, s-flex-eket kevésbé, én azt olvastam az előző hsz-ekben, mert nagyobb az indító feszültsége)
    5. Szempontok nekem, hogy 2d alkalmazásoknál hangtalan legyen, 3d-ben meg játékoknál azért legyen huzat megfelelő zajszint és légszállítás mellett.
    6. Arra még kíváncsi lennék hogy, azt írták már egy páran, hogy az s-felx-nek van egy jelegzates motorhangja, ami hangosabb, mint a slip steam-nek. Ez valóban így van?
    Válaszokat előre is köszönöm!
    Bocsánat, hogy ennyit rágódom a témában, de ha az emebr rászán ennyi pénzt a ház megfelelő szellőztetésére, akkor nem mindegy, milyen cuccokba ruház be, hosszútávra.
    Üdv!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák